Ingen avklaring om Boumsong før i neste måned

Jean-Alain Boumsong har vært i samtaler med Liverpool og Marseille. Diouf i hardt vær igjen! Sliten Riise gleder seg ikke til sesongoppkjøringen. Otsemobor på tv-skjermen. Maratonsesong i vente.

Boumsong bestemmer seg etter Confederations Cup
Auxerre-spiller Jean-Alain Boumsong har foreløpig ikke bestemt seg for hvilken klubb han spiller for neste sesong. Midtstopperen er for tiden opptatt med forberedelser til Confederations Cup med det franske landslaget og vil ta en avgjørelse straks turneringen er ferdig søndag 29.juni. "I øyeblikket er jeg Auxerre-spiller. Jeg går ikke rundt og tenker på hvor jeg skal spille neste sesong. En avgjørelse vil bli tatt i samråd med klubben min. Foreløpig konsentrerer jeg meg om spill med Frankrike og vi får se etter det. Jeg vil imidlertid ikke lyve for dere. Jeg har vært i kontakt med to klubber før jeg kom på denne landslagssamlingen," uttaler Boumsong til L'Equipe. Liverpool og Marseille skal være de to klubbene som har vist interesse.

Diouf risikerer bot og karantene
El Hadji Diouf har igjen havnet i trøbbel. Denne gang hos det afrikanske fotballforbundet. Han etterforskes for sine uttalelser i forkant av Senegals landskamp mot nabolandet Gambia sist helg. Disse skal ha vært såpass sterke at det hisset opp stemningen blant supporterne slik at det utløste opptøyer etter kampslutt. "Det vil ikke bli en kamp, det vil bli en krig. Det vil ikke bli en klassisk kamp ettersom de har truet oss. Vi får se på lørdag hvem som vinner krigen," skal Diouf ha sagt. I kampen lagde "the serial killer" sitt første landslagsmål på over et år da Senegal vant 3-1. Etter kampen var det alvorlige tumulter. En unggutt ble sendt til sykehus med hodeskader. Den gambiske sportsminister fikk bilen sin rullet rundt og siden påtent. I tillegg ble landslagets buss angrepet. Hæren fikk etter hvert ro og orden, men det ble sendt en advarende pekefinger mot Diouf. I går ba han om unnskyldning for sine kommentarer, men kan likevel risikere bot og utestengelse på landslaget. "Jeg beklager dersom mine uttalelser har blitt mistolket. Det jeg mente var at dette ville bli et tøft fotballoppgjør," sa senegaleseren.

En tøff pre-season frister ikke for Riise
John Arne Riise fikk onsdag gullklokka for å ha nådd 25 landskamper og i går reiste han hjem til Ålesund for å ta imot de første bryllupsgjestene til morgendagens bryllup. Fra Liverpool er det sannsynligvis kun Sami Hyypia som stiller. "Jeg tror ikke det er flere som kommer, men det er madamen som har kontroll på gjestelisten (220-230 gjester red. anm.), " forteller sunnmøringen til Aftenposten Aften.  Etter festivitasen blir det bryllupsferie på Bali før han vender hjem 3.juli.  En sliten Riise ser imidlertid ikke frem til sesongoppkjøringen som starter 8.juli: "Jeg orker nesten ikke å tenke på det engang. Da blir det to-tre treninger om dagen."

"Semmy" på Eurosport
Jon Otsemobor(bildet) og England U20 spiller i dag sin andre kamp i Toulon-turneringen. Motstander er Argentina og kampen kan dere se direkte på Eurosport klokka 20.00.

Lang sesong i vente
Når spillerne møter på Melwood tirsdag 8.juli, kan enkelte spillere komme til å være i aksjon helt til 4.juli neste år.  Ligasesongen begynner 16.august og avsluttes 15. eller 16.mai 2004. Deretter  spilles UEFA-cupfinalen 19.mai og FA-cupfinalen 22.mai hvor det er ønskelig med rød deltagelse. En rekke spillere vil så være opptatt med EM-oppkjøring og det påfølgende EM-sluttspillet i Portugal som arrangeres i perioden 12.juni-4.juli 2004.