Ingen kontrakt for Rapaic

Liverpool sa nei til Milan Rapaic. Florent Sinama-Pongolle takker sjefen for tilliten. Vladimir Smicer tvilsom til Blackburn.

Kroat sendt hjem

Liverpool har valgt å ikke tilby Milan Rapaic en kontrakt.  Kroaten reiste etter det vi forstår hjem på lørdag, etter å ha fått noen dager ekstra fra sin opprinnelige prøveuka til å vise at han kunne komme i den form som de røde ønsket.  Den venstre flankespilleren/angriperen er for tiden uten arbeidsgiver, og kunne ha skrevet under umiddelbart på Anfield dersom Gérard Houllier hadde vært villig til å satse på ham.

 

- Hovedsaken er å bli bedre

Florent Sinama-Pongolle sier at han skyldte sin manager scoringen som sørget for 3-1 mot Leeds på lørdag, og at han ikke hadde trodd at han ville få muligheten til å spille, og score, så tidlig i sin karriere på Anfield.  – Det var en stor seier for laget, men mest av alt for manageren.  Det har vært et stort press både på oss og ham i de siste ukene, slik at det er godt å kunne være med å lette på det ved en scoring.  Han har trodd på meg, og hjulpet meg, og det var derfor tilfredstillende å vist hva jeg kunne ute på banen.  Jeg skyldte ham det.

 

- Vi kan bygge videre på dette.  Vi fikk vist at når det virkelig gjaldt så står vi sammen.  Det lover godt for fremtiden.  Det er fortsatt mye å gjøre, men vi vet at vi vil begynne å klatre oppover tabellen igjen.  Det er målet, og det er noe vi både har tro på og er motivert for.

 

- Jeg trodde aldri jeg kom til å spille, langt mindre å score, så snart etter å ha kommet til Liverpool.  Både Anthony Le Tallec og meg selv antok at vi ville bruke omtrent seks måneder på å få omstilt oss til engelsk fotball, ved å trene og spille reservelagsfotball.  Mange skader har imidlertid gjort at det har vært behov for oss på førstelaget.  Det er fantastisk at jeg har fått anledning til å gjøre mitt bidrag.  Nå må jeg fortsette å jobbe hardt på trening, og de gangene jeg får muligheten ute på banen, slik at jeg kan utvikle meg og bli bedre.  Det er hovedsaken for meg.

 

Ny skade for Vladi

Vladimir Smicer pådro seg en akillesskade i kampen mot Leeds, og ble byttet ut tidlig i 2.omgang.  Det har ikke kommet noen ordentlig diagnose ennå på hvor alvorlig dette er for tsjekkeren, men han blir regnet som meget tvilsom til onsdagens kamp mot Blackburn i Carling Cup.