Juniorene tapte finale

Herdelig nederlag for U-17 i finalespill mot Dortmund i Italia. Reservelaget i aksjon mot Middlesbrough i kveld. Reduserte billettpriser i UEFA-Cupen.

U-17, som slet seg frem til finalespill mot Dortmund etter straffesparkkonkurranse mot Brøndby, tapte i går kveld 2-0 mot tyskerne. Trener Dave Shannon var likevel godt fornøyd med innsatsen i den prestisjetunge turneringen i Italia. Han fremhevet spesielt innsatsen til 14-åringene Jay Spearing og Lee Woodsward. Liverpool slå arrangørene Montecchio, Venezia, Inter Milan og altså Brøndby på vei til finalen. .Dortmund scoret to på mål en drøy halvtime i finalen, og klarte aldri å reise seg etter den baksmellen, forklarer Shannon. – Vi var uten spissen Ralph Welch (bildet) som var suspendert. Robbie Threlfall var i tillegg skadet. Vi savnet derfor litt tyngde på topp, forklarer treneren. Dave legger til at tyskerne ikke var to mål bedre enn de røde. Liverpool stilte med flere U-14 og U-15 spillere i turneringen.

 

Reservelaget spiller i kveld mot Middlesbrough på Riverside. Det er ventet at stopperen Carl Medjani blir den eneste av de nye unge i aksjon. Flere er opptatte med U-21 landslagsspill, og trener Hughie McAuley må derfor velge mellom ungdom og rutine av dem som ikke er opptatt med internasjonale oppgaver denne uken. Vi legger inn en rapport etter kampslutt.

 

Liverpool har annonsert billettprisene mot Olimpija Ljubljana i UEFA-Cupens 1. runde. Ikke uventet er billettprisene kraftig redusert til kampen mot den ukjente motstanderen. Billettene vil koste jevnt £15 på alle deler av banen. Etter at sesongkortholderne har fått vil de gå i åpent salg mandag 22. september.