Kampkommentarer

Kapteinen og managerens kommentarer etter kampen.

- Dette var en stor seier. Jeg er veldig stolt av spillernes innstilling og gjennomføring av kampen. I dag viste vi styrke, både mentalt og fysisk, mener Gerard Houllier. Han er veldig fornøyd med at motstanderen skapte så få sjanser, og fornøyd med de få hans eget lag skapte.

- Jeg har hørt kritikken, men supporterne har vært fantastiske. I dag også. Her hadde vi over 5000 av dem i denne kulden. Hvilke andre supportere ville gjort noe sånt, skryter manageren, som fikk høre sangern "Allez! Allez! Gerard Houllier" gjentatte ganger på Maine Road.

Kapteinen ble også satt pris på av supporterne. Hans kapasitet i hodespillet kan ha vært avgjørende i de periodene da det gikk tyngst.

- Alle i klubben er lettet etter denne seieren. Vi spilte ganske godt og dominerte den første timen, sier Sami Hyypiä. - Det var ikke mange sjanser, men vi "kept passing and we kept moving and that is the best way for us to keep improving", fortsatte finnen lyrisk.

Både kapteinen og manageren flettet en Manchester City-fan inn i sine kommentarer etter kampslutt, nemlig Neil Mellor. Det er godt å se at det kommer nye rekrutter, som dessuten gjør det så godt, mener både Sami Hyypiä og Gerard Houllier.