Kaptein Gerrard: -Vi vant fortjent

Stevie G fornøyd over at seiersrekken fortsetter. Houllier mente de røde spilte en god kamp. Murphy elsker å ta straffer. – Intet Real-bud for Owen, sier manageren.

Gerrard berømmer Dudek

Liverpool rykket opp på 7.plass etter 2-1 seieren borte mot Fulham, og er nå kun to poeng bak 4.plass.  De røde førte kampen før pause, mens 2.omgang var langt jevnere og kampen kunne vippet hver vei.  Steven Gerrard syntes uansett at det var rett lag som fikk med seg alle poengene:  - Det var to gode lag, og det var frem og tilbake.  Du kan alltid vente det fra Fulham.  Vi hadde tro på at vil skulle kunne ta tre poeng her, og vi var veldig skuffet etter Portsmouth.  Jeg syntes vi fortjente seieren i dag.

Steven var igjen en av Liverpools bedre spillere, men berømmet spesielt lagets bakerste mann etter triumfen:  - Jerzy var glimrende.  Han har kommet tilbake etter en liten nedtur forrige sesong og vært veldig sterk for oss denne sesongen.  Forhåpentligvis kan han fortsette på samme måte, og vi kan fortsette den seiersrekken vi har startet på.

Karakterstyrke ga tre poeng

Gérard Houllier mente at hans lag hadde gjort en god kamp, og viste karakterstyrke ved å avgjøre mot slutten:  - Det var en god prestasjon og et godt resultat.  De er et godt lag og du kunne se hvorfor de greide å slå mesterne på Old Trafford.  Det har noen gode tekniske spillere.

- Vi kontrollerte det meste av spillet i første omgang, men fikk ikke inn den andre scoringen.  De scoret og det gjorde oss litt nervøse.  Jerzy gjorde noen flotte redninger og Sami Hyypiä var glimrende i forsvaret.  Florent Sinama-Pongolle gjorde det igjen godt når han kom innpå og han ville ha scoret dersom han ikke hadde blitt felt som foranledning til straffesparket.

Danny sikker fra merket

Det nevnte straffesparket ble som vanlig satt sikkert inn av Danny Murphy.  Midtbanespilleren har en plettfri statistikk fra 11-meteren, og det er ikke overraskende å høre at han gjerne tar på seg dette ansvaret:  - Jeg liker å ta straffer – jeg elsker det faktisk.  Heldigvis for meg var Michael, som ville ha tatt det, blitt byttet ut ti minutter tidligere.  Det viktigste var uansett at det førte til en viktig seier for oss, etter at vi nylig hadde en vanskelig periode.  Kanskje ville ikke et poeng ha vært et dårlig resultat for oss, men vi trodde hele tiden at vi kunne vinne kampen.  Vi har begynt å spille en mer offensiv fotball, noe en kunne se på formasjonen i dag.  Forhåpentligvis har vi nå funnet den rette balansen, da det dreier seg om å vinne kamper.

Houllier tror på Owen-løsning

Gérard Houllier sa til Sky Sports etter kampen på Loftus Road at Liverpool ikke har mottatt noe bud på Michael Owen, etter at flere engelske aviser påstår at Real Madrid er klar til å betale £25M for spissen som kun har halvannet år igjen av sin kontrakt:  - Først og fremt ønsker vi å beholde spilleren.  Vi ønsker at Michael skal være her.  Jeg tror at han gjerne vil bli, og jeg er sikker på at vi etter hvert vil finne en løsning.  Ingen fra Real Madrid har ennå ringt meg, og vi vil uansett ikke vurdere det nevnte beløpet (£25M).  Kanskje vil vi vurdere det hvis man dobler et slikt bud.