Keeperduellen ikke avgjort

Houllier bestemmer hvem som er førstekeeper 17. august. Foran kampen mot Thailand.

Hvem blir sisteskanse?

Avgjørelsen om hvem som blir førstekeeper for Liverpool kommende sesong blir ikke tatt før i dagene før serieåpninga mot Chelsea. Det er imidlertid nesten sikkert at Jerzy Dudek kommer til å starte ettermiddagens kamp mot Thailand etter at rival Chris Kirkland fikk seg en liten smell på trening i går. Gerard Houllier synes det er uproblematisk at det er en ren duell om keeperplassen mellom to gode målvakter. "Det er ikke et problem for en manager når han har et valg, det er når han har mangler det blir problematisk. Det som er bra er at de begge er gode keepere, og det er jo årsaken til at vi valgte å kjøpe dem begge to" sier Houllier i forkant av dagens match. "De er jevne kvalitetsmessig, det gjelder også prestasjoner på trening. Begge har jobbet hardt og forbedret seg mye de siste sesongene".

Murphy imponert

Danny Murphy føyer seg inn i rekken av spillere som er mektig imponert over oppholdet i Thailand. Midtbanesliteren sier landet er et av de mest spennende han har besøkt, og gleder seg til å spille foran

50.000 tilskuere i Rajamangala Stadium til kampen mot Thailand. "Jeg har vært i mange land i Asia men aldri før har jeg sett så mange fans som her. Det er flott å se at lokalbefolkningen tar oss imot på denne måten", sier Danny Murphy.

Stjerne klar for vertene

Thailand skal ha sin stjernespiss klar til kampen. Kiatisak "Zico" Senamuang har slitt med skader, men er friksmeldt og håper å skape problemer for Liverpools forsvar.