Kewell gir seg på landslaget?

Kewell truer med å trekke seg fra videre landslagsspill. Gerrard tror franske unggutter vil få sjansen allerede i år. Spillerne viser allsidighet, ifølge Murphy. JP Kelly uttatt på Irland U17. Everton-spiss mister lokaloppgjør?

Kewell gir seg på landslaget?
Harry Kewell truer med å trekke seg fra videre landslagsspill for Australia grunnet striden som har brutt ut over hans overgang til Liverpool. 24-åringen er opprørt over at lisensierte agenter i hjemlandet har klaget til FIFA over hans agent Bernie Mandics rolle i £5M-overgangen fra Leeds. Mandic har ikke FIFA-lisens, men det har broren Nicola, som også jobber for agentbyrået Max Sports. "Hvis det australske fotballforbundet lar agenter under deres kontroll komme unna med å utnytte meg, for å fremheve seg selv, da kan de glemme det. Det er ingen poeng å spille for dem," sier Kewell med 13 landskamper for Australia.

Stevie G imponert over franske unggutter
Gerard Houllier har tidligere uttalt at Anthony Le Tallec (bildet) og Florent Sinama-Pongolle skal få tid til å tilpasse seg og skal gjøre det ved å spille for reservene kommende sesong. Begge 18-åringene har imidlertid imponert såpass under pre-season at Steven Gerrard tror at begge kan få sjansen på førstelaget likevel. "Jeg vet at de to franske guttene har kommet hit med tanke på fremtiden og at manageren ønsker å beskytte dem og gi dem tid. Men etter å ha sett dem i trening, tror jeg de kan få sjansen denne sesongen. Jeg vil ikke utelukke det, fordi de ser så gode ut. Jeg tipper at de får sjansen på laget i år", uttaler Gerrard.

Murphy: -Spillerne viser allsidighet
Danny Murphy er spesielt fornøyd med spillet laget har prestert i de fire treningskampene hittil og at spillerne kjemper hardt om plassene sine. "Jeg synes det var en bra gjennomkjøring mot Hong Kong uner svært varme forhold. Spillerne har vist svært lovende takter i treningskampene og har vist at de kan være allsidige og spille i flere posisjoner på banen. Nivået på fotballen har vært av høy standard og det er svært oppmuntrende. Det er bra konkurranse om plassene," forteller midtbanespilleren.

John Paul Kelly uttatt på Irland U17
Den svært lovende midtbanespilleren John Paul Kelly ble hentet fra irske Lourdes Celtic i sommer. Han har representert Irland regelmessig siden U15-nivå og er nå tatt ut på U17-landslaget. De skal delta i en turnering i Ungarn 13.-17.august hvor motstanderne blir Slovakia, Israel og Ungarn, pluss en eventuell sluttspillkamp.

Rooney ute av Merseyside-derbyet?
MR undersøkelser viser at Evertons Wayne Rooney har skadet leddbåndene i ankelen og vil helt sikkert miste ligakampene mot Arsenal (16.aug) og Fulham (23.aug). Kanskje kommer også Merseyside-derbyet på Goodison Park 30.august for tidlig for spissen.

Mark Walters til Dudley Town
Mark Walters forventes å signere en et års kontrakt med Dudley Town i dag. 39-åringen avsluttet forrige sesong hos Ian Davis' mannskap samtidig som han trente unggutter i Aston Villa.