Kirkland forventet ikke å få spille

Chris Kirkland kom ikke på banen for England mot Kroatia i går, men avviser at han er skuffet over å måtte utsette debuten. Flere skadeproblemer for Villa. Nye Boumsong-rykter.

Chris Kirkland var ikke overvettig skuffet over at han ikke fikk debutere for England i går kveld, og forlanger å bli trodd når han i dag sier at han aldri forventet å komme på banen i går. Kirkland var faktisk den eneste i den 22 mann store Englands-troppen som ikke fikk komme på banen på Portman Road, men den store Liverpool-målvakten insisterer på at han ikke er skuffet i det heletatt.

"For meg var hovedpoenget å bli med i troppen. Når du har vært ute med en stygg skade i hele sju måneder, og så kommer med i Englands-troppen nesten før du har fått begynt å spille igjen, er det bare fantastisk", sier han.

"Jeg forventet ingen ting før møtet med kroatene. For meg var det stort bare å få dra ned til Ipswich og trene med resten av troppen, og jeg takker Mr. Eriksson for at han tok meg med. Det var en kjempeopplevelse selv om jeg ikke fikk spille. Alle guttene på laget er spillere i verdensklasse, og forhåpentligvis vil jeg få min sjanse også, en gang i fremtiden", legger han beskjedent til.

Kirkland har ikke spilt en eneste offisiell match for Liverpool siden han pådro seg den stygge korsbåndskaden i kneet mot Crystal Palace i januar. Men han og Jerzy Dudek har som kjent delt på oppgavene i løpet av Liverpools preseason-kamper, men når alvoret begynte proklamerte manager Houllier at den mer erfarne polakken fortsatt var klubbens førstekeeper. Et valg som absolutt kan forsvares basert på søndagens kamp mot Chelsea.

Allbäck også skadet?

Aston Villa kan få problemer med å komponere en slagferdig angrepsrekke når Liverpool gjester Villa Park på søndag. Tidligere i dag ble det slått fast at Darius Vassell kan få problemer med å bli klar i tide, og det samme kan også være tilfelle for angrepskollega Marcus Allbäck. Svensken haltet nemlig ut med en mindre skade da Sverige i går slo Hellas 2-1 i en landskamp. Allbäck var ventet tilbake til Birmingham i dag, der klubblegene vil undersøke hvor alvorlig spissens skade er.

Flere Boumsong-rykter

Trass i at manager Gerard Houllier i går gikk ut og kategorisk slo fast at Liverpool ikke kommer til å handle flere spillere før transfer-deadline, kjører nettstedet planetfootball.com i dag en story der de slår fast at Houllier stadig har følere ute etter Auxerres eminente midtstopper Jean-Alain Boumsong. Nettstedet skriver at Gerard Houllier møtte sin kollega Guy Roux for en prat om Boumsong etter Auxerres tap for Marseille i forrige uke. De mener at Houllier ønsker å bringe inn Boumsong som cover for Stephane Henchoz, skulle Markus Babbel sin overgang til Blackburn gå i orden.