Kirkland klar for pre-season

Chris Kirkland i trening f.o.m tirsdag. Bare legetest igjen for Warnock. Store interesse for treningskamper. Ny jobb for Marsh. Hvem som fikk stemmer på liverpool.no.

Chris tilbake neste uke

Chris Kirkland er blitt klargjort for pre-season trening som starter førstkommende tirsdag.  22-åringen fikk delvis avrevet leddbåndet i det ene kneet i kampen mot Crystal Palace i januar, men slapp operasjon.  Behandling og mye trening har gjort at keeperen dermed får muligheten til å forberede seg like godt til neste sesong som Jerzy Dudek og Patrice Luzi.  Siden Pegguy Arphexad er blitt frigitt fra klubben er dette nå de tre keeperne som er i førstelagstroppen på Melwood.

 

Warnock og Partridge

Stephen Warnock har bare igjen den obligatoriste legesjekken før han er klar til et års utlån til Coventry City.  Etter det vi forstår var både Warnock og Coventry interessert i å gjøre overgangen permanent, men Liverpool var ikke interessert i å slippe spilleren som har et år igjen av sin kontrakt.

En annen unggutt som kan være på vei vekk fra Anfield er Richie Partridge(bildet).  I likhet med Warnock har den lille iren kun et år igjen av kontrakten på Anfield, og Reading skal ha lagt inn et konkret bud i håp om å sikre seg flankespilleren.

 

Utsolgt mot Crewe

Liverpool har solgt ut sin første kvote med billetter til treningskampen mot Crewe 19.juli.  Klubben har dermed fått tilsendt noen få billetter til foran kampen på Gresty Road.  Til oppgjøret i Aberdeen 5.august har Liverpool blitt tildelt 1800 billetter.

 

Ny jobb for Marsh - igjen

Den tidligere Liverpool-spissen Mike Marsh er blitt ansatt som ny manager i semiprofesjonelle Burscough.  Marsh ble nylig tilbudt jobben som assisterende manager i Nuneaton Borough, men valgte altså å slå til da Burscough ga ham muligheten til å bli sjef.

 

Over tusen stemte

Vi kungjorde i går at Danny Murphy er blitt Årets Spiller for 2002/03, gjennom avstemningen her på liverpool.no fra medlemmer av LFCSCSB.  På de neste plassene fulgte Steven Gerrard og Michael Owen.  Totalt kom det inn 1010 stemmer, som fordelte seg slik:

Danny Murphy             425

Steven Gerrard            211

Michael Owen              123

Milan Baros                 74

John Arne Riise            49

Sami Hyypiä                45

Chris Kirkland              18

Jerzy Dudek                 13

El-Hadji Diouf               12

Steph. Henchoz            11

Jamie Carragher            9

Dietmar Hamann            9

Djimi Traore                  7

Emile Heskey                 3

Salif Diao                       1