Kort fortalt

Smått og godt fra dagens røde nyhetsbilde.

*Bare Chelsea (ti ganger) har holdt buret rent flere ganger enn Liverpools ni-. Ligaleder Arsenal er nede i seks-.

*Liverpool har ramlet ned fra toppen av oversikten over antall skudd på mål. Liverpool har truffet mellom stengene 269 ganger, mot Aston Villas 277. Manchester United, Arsenal og Southampton har også flere treff enn de røde.

*Liverpool er best i noe, nemlig taklinger. Av de 679 gangene (bra vi ikke har hvite drakter) våre spillere har kastet seg ned på gresset, har 509 av dem endt med ballvinninger. Det vil si en uttelling på 75%, noe som er best i Premier League.  

*Liverpools tidligere yndling Gary McAllister nyter suksess også i Coventry, hvor han er spillende trener. Nå er han kåret til månedens manager i desember.

*Tidligere i dag fortalte vi om Vladimir Smicers frykt for sin tidligere lagkamerat Nicolas Anelka, som nå spiller for helgens motstander i cupen, Manchester City. Det har vært spekulert i om Anelka vil bli hvilt etter å ha spilt alle kampene så langt denne sesongen. Men da Kevin Keegan spurte Anelka om han selv ønsket dette, røk det håpet. - Han svarte "Non! Non! Non!". Jeg tror det betyr nei, sier Keegan og avslører samtidig gode språkkunnskaper.

*Daily Telegraph har spurt alle BBCs kommentatorer og eksperter om hvem de tror vil vinne FA-cupen. Bare Alan Hansen har tro på Liverpool, selv Mark Lawerenson tipper Manchester United..