Likevel håp for Babbel?

Likevel en Liverpool-framtid for Babbel? Sinama-Pongolle og Le Tallec trolig med mot Crewe. John Welsh hjalp England til seier.

Markus Babbel likevel med i Houlliers planer?

Etter å ha fått mer eller mindre sparken etter forrige sesong, var mange overrasket over at Markus Babbel fikk sjansen i Liverpools første treningskamp mot Köln, og tyskeren kommer trolig til å få prøve seg igjen mot Crewe i dag. Houllier hadde følgende å si om Markus Babbels framtid i klubben: ”Alle kommer tilbake på trening med blanke ark, og alle vil få de samme mulighetene til å vise seg fram. Det som er synd for Markus er at han er suspendert de fire første kampene av sesongen etter å ha blitt utvist i en reservelagskamp mot slutten av forrige sesong.”

 

Mot debut for franke unggutter i ettermiddag

Mye tyder på at Anthony Le Tallec og Florent Sinama-Pongolle debuterer for Liverpool mot Crewe i ettermiddag. De to franskmennene, som har blitt beskrevet som ”funn” av Gérard Houllier, var ikke tilgjengelige for spill mot Köln på onsdag på grunn av manglende internasjonal klarering. Houllier håper imidlertid på at alle pairene er i orden før avspark på Gresty Road: ”Dessverre kunne de ikke spille mot Köln, men det ser ut til at de blir involvert mot Crewe. Det blir en fin erfaring for dem å spille i de gjenværende pre-season kampene.”

 

John Welsh hjalp England til seier

John Welsh hjalp i går England til en flott 2-0-seier over Frankrike under U19-EM i Liechtenstein. Welsh var meget sentral på Englands lag, og la ned et solid stykke arbeid på midtbanen. Seieren over Frankrike var meget kjærkommen etter tapet for Østerrike i åpningskampen. England scoret ett mål i hver omgang, og man ser nå fram til neste kamp mot Tsjekkia, der uavgjort vil garantere dem en semifinaleplass i turneringen. Østerrike leder med seks poeng, England har tre, mens Frankrike og Tsjekkia har ett hver. Med uavgjort vil man uansett slå Frankrike på innbyrdes oppgjør.

Vi minner om at du kan følge utviklingen i treningskampen mellom Crewe og Liverpool her på liverpool.no fra kl 16.