Liverpool ikke på TV

Canal+ sender ikke de røde til lørdag. –Baros vil snart få sjansen igjen, sier Rushie. Fire kamper for Robbie Foy? Källstrøm og Malbranque linket til Anfield.

Canal+ sender Chelsea v Bolton som hovedkamp førstkommende lørdag, mens Birmingham v Sunderland er satt opp på Zap-kanalen.  I påsken viser man Chelsea v Everton på 2.påskedag, mens man ennå ikke har klart hvem kamp som vises lørdag 19.april.  Liverpool spiller da på Goodison Park.  Ingen av de rødes seks gjenværende kamper av sesongen er så langt blitt plukket ut til overføring på fjernsyn.

 

Ian Rush sier at han skjønner at Milan Baros må være skuffet etter at tsjekkeren ble ofret etter fem minutter på Old Trafford sist lørdag, etter at kapteinen Sami Hyypiä ble utvist.  Siden Michael Owen var ute med skade fikk den unge tsjekkeren en relativt sjelden mulighet fra start, men som altså ble svært kortvarig.  Nå er Owen friskmeldt igjen, men angrepstrener Rush er overbevist om at Milan likevel snart vil få en ny sjanse:  ”Han må bare jobbe videre og det vil snart dukke opp en sjanse for ham igjen.  Det spilles tre kamper på to dager i påsken og man vil snart ha bruk for ham.  Da kan han også legge opplevelsen fra Old Trafford bak seg.”

 

Et av Liverpools største talenter, den 17-årige skotske vingen Robbie Foy (bilde), fikk sin andre utvisningen for sesongen da han reagerte etter en stygg tackling i helgen mot Blackburn.  Mye tyder derfor på at Robbie får en suspensjon på fire kamper, og at han vil miste noe av starten til neste sesong.

 

Ifølge svensk TV skal Liverpool ha hatt speidere på plass da Djurgården i går slo Öster med 4-0.  Målet for de tilreisende skal ha vært Kim Källström.  Källström scoret et mål på straffe og skal ha gjort en meget god kamp.  Den 20-årige midtbanespilleren har også tidligere blitt satt i forbindelse med de røde.  Ifølge andre rykter er Gérard Houllier en beundrer av Steed Malbranque hos Fulham, og rapportene sier at den målfarlige midtbanespilleren nå vil se seg om etter en ny klubb i kjølvannet av at manager Jean Tigana har fått sparken.  Malbranque kastet ikke akkurat vann på ryktebålet da han selv kommenterte Liverpools angivelige interesse:  ”Det er flatterende at en klubb som Liverpool kan være interessert.”