Liverpool slikker sårene

Venter på diagnose om Baros, Carragher og Gerrard. Owen toppscorer i Premier League. Seier og uavgjort for juniorene. Diarra scoret.

Stevie G skadet?

Milan Baros brakk altså ankelen mot Blackburn, men ingen antydning på hvor lenge tsjekkeren vil være borte er kommet fra Anfield.  Er det snakk om et rent brudd bør Milan være på bena igjen innen nyttår, og forhåpentligvis er det ikke være ytterligere komplikasjoner hvor også leddbånd er skadet.

Jamie Carragher fikk knottene til Lucas Neill øverst på skinnleggen.  Det medførte store smerter, men det skal ikke være snakk om brudd og det ryktes om at Carra kan være tilbake om et par uker.

Det hersker også rykter om at Steven Gerrard har fått en hamstring skade.  Dette er imidlertid verken blitt bekreftet eller avkreftet fra Liverpool.  Midtbanespilleren forlot banen noen minutter før slutt på Ewood Park, men han ble aldri nevnt da manager Houllier fortalte om lagets skader etter kampene.  Vi krysser fingrene for at dette kun er spekulasjoner og uten grobunn i virkeligheten.

Fem mål for Michael

Med to nye scoringer er Michael Owen oppe i fem mål i Premier League.  Det gjør at Liverpools stjernespiss ligger øverst på scoringslista sammen med Teddy Sheringham og Alan Shearer.  I gårsdagens kamp mot Blackburn vant for øvrig Liverpool skuddstatistikken med 14-5 og hadde dobbelt så mange cornere (10) som sin motstander.

Seier for U19

Liverpool U19 vant i går med 2-1 borte mot Huddersfield.  Vi har ennå ikke fått verken målscorere eller andre opplysninger fra den kampen.  U17-laget spilte 2-2 hjemme mot Middlesbrough, etter at Lee Peltier utlignet i sluttsekundene.  De røde tok ledelsen ved John Paul Kelly etter 61 minutteren, og iren som ble hentet til akademiet før denne sesongen var best hos elevene til Dave Shannon sammen med Carl Noon og Peltier.

Diarra fra start

Alou Diarra spilte fra start og scoret åpningsmålet da Bastia vant 4-2 hjemme mot Guingamp i Ligue 1 i går kveld.  Diarra er på utlån til baskerne hele den inneværende sesongen.