Liverpool til Kina i sommer

Parry og Thompson på besøk i Hong Kong for å bekrefte sommernes pre-season kamper.

I dag ble det offisielt bekreftet at Liverpool kommer til å spille mot Hong Kong på Hong Kong Stadium den 27. juli, tre dager etter laget har spilt i Shanghai. Liverpool vil ventelig stille med hele sitt stjernegalleri i disse viktige pre-season kampene. Dette blir Liverpools første kamp i Hong Kong siden 1983, da man slo den lokale klubben Bulova med 2-0 på samme arena.

Både Liverpools Chief Executive Rick Parry og assistent manager Phil Thompson var i dag i Kina for å bekrefte at avtalen var i boks, og begge to fortalte at de gledet seg veldig til å besøke Hong Kong igjen. Parry sa: ” Det er 20 år siden vi spilte her sist, og vi er glade for at all fansen vi har her skal få muligheten til å se oss i levende live. Vi kommer til å stille med vårt sterkeste mannskap i det som kommer til å bli en meget viktig pre-season kamp for oss.

Presidenten i Hong Kongs fotballforbund, Timothy Fok, var meget fornøyd med at en av verdens mest berømte klubber skulle spille i Hong Kong igjen: ”Vi er utrolig glade for å få besøk av en klubb som alle her i byen har god kjennskap til.  Liverpool har vunnet mange fans opp gjennom årene på grunn av sine spillere og deres fantastiske spill. Nå får supporterne i Hong Kong endelig få muligheten til å se sine helter i aksjon igjen.”

Liverpools Asia-turné er organisert av IMG, og Senior International Vice President Malcolm Thorpe sa: ”Liverpool er en av verdens mest berømte klubber. De har allerede sikret seg en plass i Europa neste sesong gjennom sin seier i ligacupen, og de kjemper nå for en plass i Champions League. Jeg er overbevist om at de lokale supporterne vil bli overbegeistret over nyheten om at de nå vil få muligheten til å se dette fantastiske laget med alle sine stjernespillere i aksjon her i juli.”

Phil Thompson var med som spiller da laget spilte på samme bane for 20 år siden, og Liverpools assistent manager var glad for å være tilbake: ”Det er fantastisk å være tilbake i Hong Kong. Alle spillerne gleder seg til å reise hit og til å vise seg fram for alle supporterne klubben har her."

Informasjon om billettsalget er ennå ikke klart.