Mellor best mot Birmingham

Neil Mellor var Liverpools beste da reservene vant 2-0, Hamann og Babbel viste også en solid innsats. Vi har spillervurderingene fra kampen.

Trener Hugh McAuley var bra fornøyd, spesielt med 2.omgangen, da Liverpool uten særlige problemer satte Birmingham til veggs.  I et kaldt Chester var det likevel sjelden at man fikk se spill og sjanser som varmet alt for mye i et oppgjør hvor det helrøde hjemmelaget hadde god kontroll og også fikk uttelling på det spillemessige overtaket etter pause.

Spillervurderinger:

Pegguy Arphexad 6 – En svært rolig dag på jobben for den rutinerte franskmannen, som fikk god bruk for sine lange bukser på kalde Diva Stadium.

Jon Otsemobor 7 – En aktiv og fin kamp på høyrebacken.  Løper opp mye med sin fart og gjorde også enkelte fine fremstøt offensivt.

Markus Babbel 7 – Styrte greit i midtforsvaret og er sikker i tacklingene.  Har full kontroll, men ble heller aldri presset nevneverdig.

Igor Biscan 6 – Igor er gjerne den som gjør enkelte forseringer framover av midtstopperne, men bemerket seg mest med et skudd som gikk tyve meter over!  Gjør ingen nevneverdige feil bakover.

Stephen Warnock 6 – En trygg kamp, hvor pasningene stort sett finner medspiller.  Helt vanlig ”Warnock tæl” var det riktignok ikke selv om han er i ferd med å få tilbake den fysiske formen etter sitt skadeopphold.

Salif Diao 6 – Spilte i en litt uvanlig posisjon på høyresiden, og selv om han får vist sin fysikk ved enkelte anledninger spruter det ikke over afrikaneren som bare spilte en omgang.  Litt for kaldt for Salif?

Dietmar Hamann 7 – Solid jobb av tyskeren som aldri la inn det mest intense giret.  Virket likevel skjerpet og ryddet både godt opp bakover samtidig som han kom fram i skuddposisjon ved flere anledninger.  Kan ikke være langt unna en plass på førstelaget.

John Welsh 7 – Var dagens kaptein og fikk samtidig spille sin favorittrolle sentralt på midten.  Har stor tillit altså, og betalte tilbake den gjennom en gjennomført bra kamp hvor han bl.a. var involvert i begge målene.

Michael Foley 7 – Iren har fått kamptrening på ungdomslandslaget til Irland i det siste og var mye involvert fra sin rolle på venstrekanten.  Bemerket seg spesielt med flere gode innlegg.

Robbie Foy (bilde) 7 – 17-åringen er i ferd med å etablere seg på reservelaget, hvor han spiller lengst framme og ikke i sin mest brukte posisjon på venstrevingen.  Har masse fart, energi, og teknikk, og går godt i sammen med store Neil Mellor.

Neil Mellor 8 – ”The Boy Mellor” stod for nær sagt alle avslutninger som Liverpool hadde innenfor eller rundt straffefeltet.  To flotte avslutninger gjorde også at han ble dagens mann mot Birmingham.

Stephen Vaughan 6 – Gjorde en helt grei innsats på høyrekanten, uten at unggutten greide å sette særlig preg på hendelsene den omgangen han var på banen.

Zak Whitbread 6 – Den lange amerikaneren kom inn for Biscan midtveis i 2.omgang og var tydelig ivrig etter å vise seg fram.  Hadde få problemer mot en motstander som knapt kom til en sjanse.

Mark Peers – Den lille vingen fikk noen få minutter for Neil Mellor på topp, uten at han fikk utrettet noe vesentlig.

Reserver ikke brukt: Patrice Luzi, Andy Wright, Stephen McNulty.