Mellor & Co mot tredje strake?

Målmaskinen Neil Mellor skal sammen med bl.a. Babbel, Traore og Diao spille fra start når reservelaget møter Bolton i kveld.

Reservene har de to siste kampene vunnet med 5-0 og 2-0 mot henholdsvis Bradford og Birmingham.  I den siste kampen scoret Mellor begge målene, og den unge angriperen har ristet av seg smellen som gjorde at han måtte forlate banen mot de nest beste hos Birmingham.  Neil  vil spille på topp med den kjappe Mark Smyth.

Et sterkt forsvar til trolig bestå av Jon Otsemobor, Markus Babbel, Djimi Traore og Stephen Warnock.  Salif Diao og Igor Biscan er ventet å danne det sentrale paret på midtbanen.  Siden neste kamp for førstelaget er allerede mot Middlesbrough kl 13.30 på lørdag kan vi kanskje forvente at ingen som starter på Deva Stadium er med i planene til laget som Gérard Houllier skal begynne med til helgen?

Liverpools lag: Luzi; Otsemobor, Traore, Babbel, Warnock; Potter, Biscan, Diao, Vaughan; Smyth, Mellor.  Reserver: Harrison, Whitbread, McNulty, Raven, Peers, Wright.

Fra Bolton sies det at det kan være aktuelt å benytte utlendingene Salva Ballesta, Pierre-Yves Andre og Florent Laville, alle hentet inn i transfervinduet som nettopp er avsluttet.

Avspark er kl 20.00.  Vi har dessverre ingen kontakt på denne kampen.