Michael Owen – best i Europa

Ny scoringsrekord for St. Michael. Hvorfor Steven Gerrard ble forsøkt hvilt. Danny Murphy trolig spilleklar igjen til søndag.

Michael glad for å være historisk

Michael Owen reddet ansikt for Liverpool, og skaffet ham selv en rekord, da han headet inn utligningen i Ljubljana i går kveld.  Mot et meget ordinært hjemmelag hadde man kommet under mot spillets gang, før 23-åringen satte inn sitt 21. mål for de helrøde.  Det kan ingen andre matche i klubben som har vunnet mer i Europa enn noen andre fra de britiske øyer.  Owen selv er vant til å sette rekorder, men innrømmet at dette var noe spesielt selv for ham:  - Selvfølgelig er jeg glad for å inneha denne rekorden.  Rekorder betyr alltid mye for deg, og dette er et spesielt øyeblikk for meg.

 

Steven med kneskade

Gérard Houllier sa etter kampen at han ønsket å hvile Steven Gerrard, da midtbanespilleren har slitt med en lett kneskade de siste dagene.  Det opplegget varte imidlertid bare i et drøyt kvarter, før Stevie måtte erstatte en skadet Danny Murphy:  - Det var en situasjon hvor planleggingen ikke fungerte.  Steven har en meget viktig kamp for England mot Tyrkia snart, og vi har viktige kamper også.  Jeg ønsket å hvile ham, men det måtte skrinlegges da Danny ble skadet.

 

Klar mot Charlton

Danny Murphy fikk en såkalt ”dead leg” mot Olimpija, og greide ikke å fortsette.  Sparket er imidlertid ikke verre enn at man forventer at Danny blir tilgjengelig til søndagens kamp mot Charlton.

 

Vi kan bare beklage at overbelastning på serveren gjorde at vi ikke fikk oppdatert her på liverpool.no under gårsdagens kamp.  Vi skal gjøre vårt ytterste for at lignende situasjoner ikke forekommer i fremtiden.  En del forsinket er nå sluttrapport og spillervurdering blitt lagt inn.