Michael Owen klar til United

Houllier bekrefter at Liverpools toppscorer vil være på banen søndag ettermiddag. Vladimir Smicer også aktuell fra start etter akillesproblem. Thommo mistet Steaua-kamp.

Manageren ber om fansens støtte

Gérard Houllier håper at et fullsatt Anfield vil kunne fungere som en ”12. mann” når Liverpool inviterer Manchester United på festforestilling søndag kl 14.45.  Liverpool har ikke råd til å bli ytterligere distansert av tetlagene, og manageren setter sin lit til The Kop:  - Når vi reiser til Old Trafford er det vanskelig med den støtten som de opplever fra fansen.  Våre fans må innse at de kan fungere som en ekstra mann til helgen.  Det er en spennende og viktig kamp for begge lag, og supporterne kan utgjøre forskjellen.

Houllier bekrefter også at Michael Owen er klar til spill igjen, mens Vladimir Smicer fortsatt ikke har vært helt frisk av sin akilles-skade til tross for at han var på benken i Romania.  Tsjekkeren vil imidlertid bli vurdert som en mulig startmann mot United.

 

Phil Thompson reiste hjem

En del vil ha registrert at det manglet en energisk skikkelse på Liverpools laglederbenk under kampen mot Steaua Bucuresti.  Phil Thompson reiste hjem til Merseyside bare noen få timer før kampen skulle starte i går, etter at han hadde fått meldingen om at hans mor var blitt alvorlig syk.  Gérard Houllier sa etter 1-1 resultatet at han dedikerte det til sin assistent.  Danny Murphy understreket at spillerne ble ekstra oppsatt på å få til et godt resultat på vegne av Thommo:  - Phil snakket til alle spillerne før han reiste, og forklarte situasjonen.  Vi visste alle at han kunne ville reise hjem hvis det var noe alvorlig.  Vi tenkte alle på ham i går kveld.  Det er slike ting som bringer alle i klubben nærmere hverandre.  Phil ville ha ønsket at vi gjorde en god kamp, slik at vi hadde et godt utgangspunkt til at han blir med oss igjen til returkampen.  Dette er en av de situasjoner som setter fotballen i perspektiv.  Det er viktigere ting i livet.