Michael ute for England

Owen vil ikke bli klar av sin skade til lørdagens landskamp, og har returnert til Merseyside. Tidspunkt for UEFA-Cup trekning.

Det engelske landslaget reiste i dag til Istanbul uten Michael Owen.  Sven-Göran Eriksson har i det lengste håpet at hans mest målfarlige spiller skulle riste av seg skaden som ble påført i kampen mot Arsenal sist lørdag, men FA har nå bekreftet at Owen ikke blir spilleklar til den avgjørende kampen mot Tyrkia:  - Michael Owen vil ikke reise til Tyrkia sammen med laget i ettermiddag.  Etter å ha fått behandling av vårt legeteam de tre siste dagene, som igjen har holdt kontakten med Liverpools medisinske personell, er inntrykket at Michael ikke vil kunne bli spilleklar til kampen på lørdag.  Dette til tross for at han har vist utmerket fremgang.

 

England vil vinne gruppe syv dersom de greier minst uavgjort i Istanbul, men det er verdt å merke seg at man under Sven-Göran Eriksson aldri har vunnet et kamp hvor Michael Owen ikke har vært på banen.  23-åringen har scoret 16 mål på de siste 29 landskampene han har spilt.

 

Uten å selge noe som helst så vil trekningen av UEFA-Cupens 2.runde bli foretatt i Nyon i Sveits fredag 17.oktober kl 12.00.  Dersom Liverpool greier å eliminere Olimpija Ljubljana to dager tidligere vil de røde bli seedet under denne trekningen.