Murphy dementerer presseoppslag

Murphy avviser at han kan være på vei bort. Houllier hyller Finnan. Spillerforsterkninger kan bety 80 poeng og suksess. Houllier og Parry fremdeles på ferie. ”Daja” på Canal+Zap.

Murphy ut mot usanne historier
Danny Murphy tilbakeviser gårsdagens rapporter i engelske medier om at han vurderer å forlate klubben dersom han ikke blir tilbudt ny kontrakt. "Jeg returnerte fra ferie i går og var svært overrasket over å se eksklusive historier med påstander om at det hadde oppstått uenigheter om kontrakt og usikkerhet rundt min fremtid i Liverpool. Historien er ikke bare unøyaktig, men det er totalt oppspinn. Jeg signerte en ny 4-årig avtale i fjor sommer og jeg har aldri vært lykkeligere. Jeg hadde min beste sesong i karrieren sist sesong og etter å ha ladet batteriene på ferie og fått hvile for nakkeskade, som holdt meg utenfor Englands landskamper denne sommeren, tenker jeg ikke på annet enn å sørge for at kommende sesong skal bli suksessfylt for Liverpool Football Club. Jeg vil like å bli i Liverpool resten av min karriere, men som det ligger an har jeg tre år igjen av min gjeldende kontrakt og jeg er sikker på at dersom klubben på et visst tidspunkt ønsker å forlenge kontrakten utover det, vil de gi beskjed til mine rådgivere. Men på det nåværende tidspunkt er vi ikke i forhandlinger og det bekymrer meg ikke det minste," forklarer Liverpools nr. 13.

Houllier hyller Finnan
Gerard Houllier forsikrer Liverpools supportere om at de vil bli langt fra misfornøyd med nyervervelsen Steve Finnan. Mens 27-åringens ankomst har blitt møtt med noe dempet respons av fansen, som forventer forsterkninger som Damien Duff, Djibril Cisse og Harry Kewell i den røde trøya neste sesong, insiterer Houllier på at Finnan vil bli en meget nyttig tilvekst for klubben. "Det er en god overgang for karrieren hans siden han har potensialet til å spille på et veldig høyt nivå. Jeg tror Liverpool-fansen vil like ham godt. I mine øyne vil han definitivt forbedre seg ytterligere på Anfield. Han er landslagsspiller som allerede har spilt i VM og har mange kvaliteter. Jeg tror ikke han kommer til å skuffe noen," uttaler manageren.

Spillerforsterkinger kan gi suksess(=80 poeng)
Michael Owen antar at de røde må sanke 80 poeng i Premier League neste sesong for å kunne si at ligasesongen har vært en suksess. Dette var poengantallet Houlliers elever oppnådde i 2001/02, og som Houllier satte som mål sist sesong. I fire av de syv siste sesongene har dette poengtallet vært godt nok for gull. I de tre andre sesongene har det holdt til 2.plass. St. Michael mener at dette bør være realistisk med spillerforsterkninger i sommer. "Vi kjenner til hva vi må klare for å bli mestere. Vi vet at vi kan få 80 poeng eller noe i nærheten, noe vi fikk for et par sesonger siden. Selvsagt er neste sesong viktig for oss. Det var et steg tilbake sist, så vi behøver å forbedre oss ved neste korsvei. Vi vet at spillerne er kapable til å oppnå det ypperste fordi vi nesten ikke har forandret på troppen de siste årene. Selvsagt vil manageren handle inn en spiller eller to og forhåpentligvis kan disse gi oss det løftet vi behøver. Vi har alltid vært gode i forsvar, så kanskje forsterkningene bør gjøres fremover på banen," sier Owen.

Houllier og Parry fremdeles på ferie
Ifølge Liverpool Echo er både Gerard Houllier og Rick Parry fremdeles på ferie. Så det er svært lite sannsynlig at det skjer noe på overgangsfronten før om tidligst ti dager.

Daniel Sjølund på Canal+Zap
Også i dag er det en Liverpool-relatert kamp på tv-skjermen. Daniel Sjølund, utlånt til Djurgården fram til årsskiftet, skal i følge Stockholm-klubbens nettsider være med i startoppstillingen mot Malmø FF på Stockholm Stadion. "Daja" har spilt 153 minutter fordelt på 5 kamper og scoret 1 mål for den svenske hovedstadsklubben. Også den Liverpool-linkede midtbanespilleren Kim Källstrøm (9 kamper/809 spilleminutter/7 mål) forventes å starte. Kampen vises på Canal+Zap kl. 22.00 og direkte på svensk Canal+ kl. 20.00.