Murphy klar for reservekamp

Murphy håper å spille for reservene mot Blackburn i morgen. John Owens misfornøyd tross seier. Dave Shannon fornøyd med U17.

Danny Murphy er på god vei tilbake fra skade og vil i morgen trolig spille reservekamp mot Blackburn på Christie Park, Morecambe. Midtbanespilleren har vært ute i tre uker med en leddbåndsskade i ankelen, men håper å rekke ligaoppgjøret mot Leeds på lørdag.

 

– Jeg føler bra. Jeg har trent for fullt i to dager. Jeg har ikke kjent noen reaksjon etter skaden, som er bra, og forhåpentligvis kommer jeg til å spille morgendagens reservelagskamp, og være tilgjengelig for lørdagens kamp. Det har vært noen vanskelige uker. Når laget ikke gjør det bra, ønsker man å være med å gjøre sin del. Jeg har vært desperat til å bli frisk og jeg krysser fingrene for at skal bli ok nå. Min sesong har ikke kommet ordentlig i gang. Jeg spilte de to første kampene denne sesongen, så ble jeg satt utenfor i noen kamper. Og akkurat når jeg begynte å finne formen, ble jeg skadet. Jeg ser frem til å spille på laget igjen, sier Murphy til Official Site.

 

Rapporter U19 og U17

I lørdagens 3-2-seier for U19 hjemme mot Stoke tok de røde en tidlig 2.0-ledelse etter scoringer fra Jason Massie (8’) og et fantastisk langskudd fra Mark Jones (20’). Stoke reduserte like etter pause før Massie økte til 3-1 i det 70.minutt. Til tross for seier var ikke trener John Owens spesielt fornøyd med kampen. – Vi vant, men det var de eneste gode nyhetene. Det var virkelig en dårlig gjennomføring. Vi behøver å se mer fra spillerne. Det handler om hvordan de utvikler seg og vise hva de kan, men til tider gjør de ikke, forteller Owens. Det var U19-lagets første seier på fire kamper.

 

U17 lå tidlig under mot Middlesbrough, og Karl Noon kunne ha utlignet, men misbrukte to kjempesjanser.  Istedenfor økte nordøst-klubben til 2-0 etter 60 minutter, før de røde kom sterkt tilbake til 2-2.  Karl Noon (65’) og Francis Smith (70’) var målscorere. – Jeg var fornøyd med noe av fotballen vi viste. Lee Peltier var fremragende i forsvar og på en god dag kunne Karl Noon ha scoret fire eller fem, uttaler U17-trener Dave Shannon.

 

Oppdaterte resultater og tabeller for U19 og U17 var tilgjengelig her på liverpool.no allerede søndag.