Murphys skade bekreftet

Resultatet av lege- undersøkelsen foreligger. Rush kritiserer supportere. Resultattavle installeres på Anfield. Nye rykter om Rosicky blusser opp.

Danny Murphy ble båret av banen i mandagens reservelagskamp mot Everton etter en tackling fra Kevin Campbell. Gårsdagens undersøkelse bekreftet det man fryktet allerede mandag kveld. 26-åringen blir ute i fire uker. "Det er slik vi forventet. Danny har en liten rift i leddbåndet i nakelen og vil bli ute i cirka en måned," uttaler en talsmann for klubben.  Og for midtbanespilleren er det nok et tilbakeslag. Han har slitt med å komme med i startoppstillingen på grunn av småskader og svak form, og Danny kommenterer det inntrufne på følgende måte. "Jeg har aldri hatt problemer med ankelen før, så jeg håper at det leger seg fort. Det er en rekke viktige kamper i oktober som jeg ønsker å ta del i. Både kevin Campbell og david Moyes tok kontakt med meg rett etter kampen for å forsikre seg om at skaden ikke var alvorlig. Jeg synes det var en fin gest av dem."

Rush: -Carragher ikke nok verdsatt
Jamie Carragher er ute med brukket ben, og Ian Rush mener at det først nå blir lagt merke til hvor viktig Carra egentlig er for laget. "Jeg tror de supporterne som ikke ga Jamie nok kreditt da han var på laget nå virkelig ser hvilken god forsvarsspiller han egentlig er. Det er synd for Jamie at det må en alvorlig skade til for å bli verdsatt slik han bør. Når han kommer tilbake, er jeg sikker på at vi ikke vil få det samme problemet igjen."

Resultattavle installeres på Anfield
LFC kommer i nærmeste fremtid til å sette opp en resultattavle på Anfield for første gang i klubbens historie. Den vil erstatte de to vanlige klokkene som i dag er plassert i vinkel under kontrollrommet der Centenary Stand møter The Kop Grandstand. Stadionmanager Ged Poyton kommenterer dette på følgende måte. "De to klokkene på stadion var et delt initiativ mellom klubben og sponsor Carlsberg, og vi føler det er dags å oppdatere teknologien. I samarbeid med Carlsberg kommer vi til å erstatte klokkene med en digital løsning. Resultattavla vil ha nedtelling av kamptiden, en klokke som viser reell tid, og selvsagt stillingen i kampen. Det blir også mulighet for å komme med lagopplysninger og andre beskjeder. Vi vil også legge til at tavla kan flyttes til et eventuelt nytt anlegg i fremtiden." Det er håp om at resultattavla er på plass til hjemmekampen mot Manchester United 9.november.

Rosicky forlater Dortmund?
Borussia Dortmund sliter økonomisk og sist uke ble klubben enig med sine spillere om 20 prosents lønnskutt. Likevel forventes det at flere av de beste spillerne forsvinner når overgangsvinduet åpner i januar. Gerard Houllier har i lang tid vært en stor beundrer av 22-årige Tomas Rosicky. Liverpool Daily Post har sakset følgende kommentar fra den tsjekkiske offensive midtbanespilleren om situasjonen i Borussia Dortmund er kritisk. "Klubben vil selge alle de spillerne som vil gå i mot denne måten å få orden på budsjettet på. Jeg er sikker på at mitt navn er på listen over spillere som får lov til å forlate klubben