Ny Digital Kalender!

Supporterklubben kan nå presentere en ny versjon av vår digitale kalender. Kalenderen kommer med mange nye funksjoner – og gir det blant annet nyhetene fra liverpool.no rett til ditt skrivebord!

Den forrige utgaven ble lastet ned av flere tusen brukere. Vi regner med at den nye versjonen blir like populær. Den inneholder i hvert fall mange nye og nyttige funksjoner. For de som ikke lastet ned vår første versjon kan vi kort forklare hva vi mener med Digital kalender. Digital kalender er en applikasjon som inneholder en kalenderfunksjon. I tillegg til å holde deg oppdatert på viktige LFC-begivenheter (terminliste, tidligere resultater i sesongen, etc) kan du med et tastetrykk enkelt holde styr på egne avtaler, oppgaver etc.


Du kan velge fager og flytte både kalender, nyheter og søkefunksjoner rundt på skrivebordet. Tøffe bakgrunnsbilder og skjermsparer får du med på kjøpet!


Nyheter og begivenheter fra liverpool.no sendes ut til alle brukerne fra en sentral server. Denne administreres av supporterklubben slik at du til enhver tid er oppdatert på hva som skjer.
Kalenderen har to-veis integrasjon med Microsoft Outlook.
Og ikke minst: Den er gratis!!

 

(NB: Har du den gamle versjonen må den avinstalleres før du legger inn den nye).

 

Klikk her for mer info og link til å laste ned kalenderen.