Nye fjes på Melwood

Nummer 3, 20 og 24 for Steve Finnan, Anthony Le Tallec og Florent-Sinama Pongolle. Ny trener også på plass. Status i Harry Kewell-spørsmålet. Ipswich ønsker Neil Mellor. Fire mål for treningssamlingen i Sveits.

Med tanke på at det ennå ikke er sendt, er det usedvanlig mye som allerede er kjent fra australske Channel 9s intervju med Harry Kewell. Blant annet skal hovedpersonen selv ha fortalt at han har snakket med Liverpool over det siste halve året. Innslaget skulle egentlig kringkastes tidligere i dag, men måtte utgå fordi overgangen ikke var i boks. Det kan tyde på at klubbene egentlig håpet å presentere nyheten om kjøpet i dag morges.

I stedet pågår forhandlingene fortsatt for fullt. Det er bekreftet av Leeds, men foreløpig ikke av Liverpool Football Club. Ifølge Liverpool Echo skal forsinkelsen ikke skyldes uenighet om størrelsen på transferbeløpet, men mer om måten pengene skal skifte hender.

Ipswichs manager Joe Doyle vil basere seg på mange lån denne sesongen. En av spillerne han kunne tenke seg er Liverpools unge spiss Neil Mellor.

- Neil er en svært lovende spiller og en jeg definitivt vil vurdere hvis vi skulle komme til å trenge en ekstra spiss, sier Doyle.

Nye navn og nummer

Flere nye fjes var i dag å se på Melwood. Irske Steve Finnan (bildet) har fått drakt nummer 3, mens de to unge franskmennene Anthony Le Tallec og Florent-Sinama Pongolle er tildelt henholdsvis nummer 20 og 24. I tillegg til de nye spillerne, har Liverpool fått et nytt medlem av støtteapparatet: Christian Damiano kommer fra stillingen som assistenttrener i Fulham og erstatter Jaques Crovoisier i trenerteamet.

Gerard Houllier har fortalt litt om sine forhåpninger for det forestående treningsoppholdet i Sveits. Han trekker særlig fram fire ting.

- Vi får jobbe hardt sammen på samme sted. Dessuten får vi styrket samholdet og samkjørt nye og gamle spillere. I tillegg gjør vi alle kjent med hvilke normer og regler som gjelder i denne klubben, fremhever Houllier.