Nye kontrakts-hint fra Gerrard

Steven Gerrard skriver under ny kontrakt med de røde, men kan ikke garantere at han blir på Anfield karrieren ut. Murphy med tro på fremtiden. Coleman frykter ikke Liverpool.

Nye kontrakts-hint fra Gerrard

I et intervju med BBC Sport i dag kommer Steven Gerrard med nye hint om at han snart signerer en ny kontrakt med Liverpool. I og for seg gammelt nytt, men Liverpool-kapteinen er litt mer kryptisk vedrørende sin fremtid på Anfield på lang sikt denne gangen.

BBC mener at 23-åringen er forelagt en  5 års kontrakt verdt £50,000 i uka, og at han etter mer enn 200 kamper for de røde ikke er langt fra å signere. De siterer blant annet Gerrard på at man snakker om uker heller enn måneder før så skjer.

”Forhandlingene er langt fremskredet, og det er bare noen detaljer som gjenstår før jeg skriver under. Jeg ser fram til å få det unnagjort og fortsette karrieren her i Liverpool. Jeg elsker å være her. Jeg liker folkene rundt klubben, alle spillerne, og jeg ser fram til å bli her”, sier Liverpools kaptein til BBC.

Men selv om han er lykkelig på Anfield nå, vil ikke Gerrard helt utelukke at han kommer til å spille utenlands på et senere tidspunkt i karrieren.

”På kort sikt er fremtiden min definitivt i Liverpool. Jeg føler jeg har mer å vinne her. Men hadde du spurt David Beckham da han var 23 år om han noen gang ville forlate Old Trafford, tror jeg han også hadde sagt at han aldri kom til å gjøre det. Du kan aldri si aldri, men nå er jeg i alle fall svært godt fornøyd med å være her. Kontraktsdetaljene er snart i orden, og jeg håper å få det unnagjort jo før jo heller.”

Murphy med tro på fremtiden

 

Danny Murphy har dagen før møtet med Fulham i London uttrykt stor tro på fremtiden i Liverpool. Han insisterer blant annet på at Liverpools nye mer offensive spillestil vil bli en suksess. Etter nylig å ha kommet tilbake fra skade håper midtbanespilleren nå å kunne spille seg til fast plass på laget igjen, og trolig får han en ny mulighet til å vise seg fram fra start av i morgen.

”Å vinne kamper gir selvtillit. Laget hadde en formsvikt og har vært gjennom en dårlig periode. Det tar tid å spille inn et nytt offensivt system og nye formasjoner. Men jeg tror vi begynner å se konturene av at dette vil fungere nå”, sier han.

Han er blant annet meget godt fornøyd med at laget nå scorer flere mål enn det som var tilfellet i fjor, og tror at dette vil bli enda bedre når de mange skadde spillerne vender tilbake.

”Vi har til tider spilt meget bra, men det er klart vi merker det når så mange sentrale spillere er ute med skader. Men vi må fokusere på de positive aspektene og arbeide hardt for å utvikle den nye stilen. Nå ser det ut til at vi har funnet tilbake til vinnerformelen, og jeg håper virkelig trenden fortsetter i London i morgen.”

Murphy mener at han trenger noen få kamper til for å gjenvinne formen. Han er også optimistisk med tanke på spill for Michael Owen og Dietmar Hamann i morgen.

”Det begynner å lysne på skadefronten, og jeg vet også at Milan Baros og Jamie Carragher gjør fremskritt som ligger langt foran skjema”, avslører han.

 

Coleman bidrar til økt temperatur

 

Tidligere i dag har Fulham-forsvarer Zak Knight bebudet at han skal stoppe Michael Owen om han blir spilleklar til i morgen, og nå bidrar London-lagets manager Chris Coleman til ytterligere temperatur før kampen på Loftus Road. Han insisterer nemlig på at hans gutter slett ikke frykter Liverpool.

”Seieren mot Manchester United forrige helg er det beste resultatet i min karriere. Det var en fantastisk laginnsats og en flott kamp. Å spille mot Liverpool nå i vår neste kamp blir selvsagt vanskelig, og det blir feil å si at vi er favoritter til seieren. De har noen gode spillere, men vi frykter dem slett ikke og vi vet det er en kamp vi kan vinne. Spesielt om vi spiller slik som mot United. Vi gleder oss til kampen, og selv om vi er høye på selvtillit kan jeg forsikre alle at vi har beina godt plantet på jorda”, sier Fulham-manageren i forkant av kampen.