Offisielt: Kewell-forhandlingene pågår!

Det arbeides nå hardt i kulissene for å få sluttført overgangen til Harry Kewell, og for første gang bekrefter Leeds at det er Liverpool som er klubben de ligger i forhandlinger med.

Harry Kewells overgang fra Leeds til Liverpool er ikke død. For første gang bekrefter Leeds United at det er Liverpool de er i forhandlinger med, og at det fortsatt forhandles om overgangen. Som vi antydet tidligere i dag, er grunnen til at forhandlingene har drøyd ut at klubbene ikke har kommet til enighet om overgangssummen. Men forhandlingene pågår altså, og vil tilsynelatende pågå fortløpende til man har kommet til en endelig konklusjon.

På Leeds offisielle hjemmeside bekreftes det også for første gang at Harry Kewell har gjort det klart at hans intensjoner er å forlate klubben, og fra Leeds-hold sies det nå at klubben akter å få denne overgangssaken opp og avgjort på en eller annen måte i løpet av dagen i dag.

Det har for øvrig lekket litt mer om hva som blir sagt i det berømmelige intervjuet med Channel Nine. Kewell skal blant annet ha sagt følgende: "Det føles kjempemessig å ha bestemt seg for klubb, men jeg har ikke signert noe ennå. Men nei, jeg kommer ikke til å forandre mening, og forhåpentligvis vil ikke de (Liverpool FC, red anm.) forandre deres mening heller".

Kewell gjør det i intervjuet klart at han har vært Liverpool-supporter fra barnsben av, og han skal derfor ha avslått et par tilbd fra andre klubber som sies å ha tilbudt £10,000 mer i ukelønn. En av disse skal være Chelsea.

Tregt billettsalg i Hong Kong

Trass i at enkelte fans stod i billettkø i hele 48 timer, har billettsalget til Liverpools møte med Hong Kong XI den 27.juli gått tregere enn antatt. Av de 13 000 billettene som ble lagt ut til offentlig salg, er 3000 fortsatt ikke solgt. Arrangøren mener dette skyldes at Real Madrid skal besøke Hong Kong tidlig i august. Chris Davies, formann i Liverpools supporterklubb i Hong Kong, tror at mange nøytrale tilskuere sparer pengene sine til besøket fra Zidane, Beckham, Raul & Co.

Beardsley med tilbud fra Hartlepool

Den tidligere Liverpool-stjernen Peter Beardsley har fått tilbud om å bli en del av trenerstaben hos den nyopprykkede 2.divisjonsklubben Hartlepool United. 42-åringen er tiltenkt posten som juniorlagstrener i klubben. Hartlepool United er for øvrig identisk med klubben som Beardsley avsluttet sin aktive karriere i, så sent som i 1999.