Owen: Ekstratrening ga utbytte

Michael Owen sier ekstratrening i fjor sommer har hjulpet ham å bli kvitt skadeproblemer. Gérard Houllier på reisefot. Boumsong blir i Frankrike?

Liverpools nummer 10 avsluttet en ny sesong som toppscorer. Han endte til slutt på 28 mål – sitt høyeste antall noensinne. I tillegg spilte han flere kamper enn han har gjort noen gang tidligere. Owen, som for tiden er i Sør-Afrika med England, sier at ekstra muskeltrening i sommer er en del av hemmeligheten bak fremgangen. Tidligere har den raske toppscoreren vært plaget av hamstringskader. Denne sesongen har han kun stått over to kamper på grunn av hamstringen. Han er glad for å endelig ha gjennomført en sesong uten langvarig skadeproblemer.

 

Houlllier skal for tiden befinne seg i Frankrike, og kanskje er det også rette plassen å befinne seg etter at franske aviser i går skrev at Jean-Alain Boumsong skal foretrekke en overgang til Marseille? Gérard var i Sveits fredag kveld og fulgte Basel. Ryktene vil ha det til at de røde fortsatt vurderer playmaker Hakin Yakin. Han har en relativt billig prislapp på seg. I går kveld fulgte Houllier oppgjøret mellom Bastia og Sochaux. Grégory Vignal, som returnerer til Anfield i sommer, spilte kun 1. omgang av oppgjøret. Det er ukjent hvor lenge Liverpools manager blir i hjemlandet sitt. Det ville likevel være rart dersom han ikke igjen benytter muligheten til å sjekke tilgjengeligheten til Djibril Cissé og Boumsong.