Owen i rute foran Boro

Michael Owen trente for fullt i går, og spiller mot Middlesbrough lørdag hvis treningne i dag og i morgen ikke medfører tilbakefall. John Welsh til U20-VM.

Ifølge Liverpool Echo er Michael Owen i ferd med  å erklære seg spilleklar til lørdagens bortekamp mot Middlesbrough, etter å ha gjennomført en vellykket trening på Melwood i går. 23-åringen trente for fullt med resten av troppen og skal ikke ha fått noen reaksjon i ankelen. Han kommer til å spille på Riverside forutsatt at han ikke får kjenning av skaden i dag og i morgen.

 

St. Michael mangler to mål for å nå 150 mål for Liverpool. Totalt står spissen bokført med 148 mål på 270 kamper for klubben, et snitt på 0,548 mål pr. kamp. Det er bedre enn storscorere som Ian Rush og Robbie Fowler. Bare Gordon Hodgson og Roger Hunt har et bedre snitt enn Michael Owen i moderne tid.

 

Welsh til U20-VM

John Welsh bekrefter overfor liverpool.no at han er tatt ut i den engelske troppen til U20-VM i de Forente Arabiske Emirater. Det er i derimot ikke Jon Otsemobor. England møter Japan (29.nov), Egypt (2.des) og Colombia (5.des) i gruppespillet. Dermed er Liverpool FC representert med fire spillere i mesterskapet.