Owen kaptein for England

Michael Owen er kaptein for England i kveldens privatlandskamp mot Serbia. Heskey starter også i Leicester? Cissé håper på avtale med Liverpool?

TV2 sender opptak fra Englands privatlandskamp mot Serbia fra Walker Staddium i Leicester klokken 23:00 i kveld. I skadefraværet til David Beckham vil Michael Owen bære kapteinsbindet på et lag som trolig kommer til å prøve ut en del nye spillere før EM-kvalifiseringen mot Slovakia i midtuken. Dyer, Butt og Murphy er alle skadet. Det er ventet at Steven Gerrard vil bekle høyre kant på midtbanen, mens Emile Heskey trolig får starte i sin hjemby. På en pressekonferanse i går ble Michael Owen spurt av pressen om han hadde fått utført en tatovering etter nylig å ha blitt pappa for første gang (Beckham gjorde det). Svaret fra Liverpools nummer ti var følgende: - You must be joking! TV2 sender også opptak av Englands EM-kvalifiseringskamp på Riverside. Sjekk på tv-guide for oppdatert kanaloversikt.

 

Djibril Cissé utelukker ikke Liverpol

Som vi skrev på gårsdagens nyheter skal Auxerre ha nektet for at stjernespissen Djibril Cissé er på vei bort. Den tradisjonsrike og veldrevne franske klubben skal ha sagt at i Auxerre blir avtaler og kontrakter fulgt opp – selv om det ikke er slik i resten av fotballverdenen. Hovedpersonen selv, Cissé, uttalte i går til velrenommerte L’Equipe at det kun finnes én klubb for den storvokste spissen dersom han skal forlate moderklubben. Nemlig Liverpool F.C. – Jeg har direkte relasjoner til Liverpool. Alle vet det. Jeg håper også det blir en avtale mellom klubbene, siteres Cissé på. Han legger imidlertid at dersom klubbene ikke kommer til enighet er en fornøyd med å ta et år til i Auxerre.

 

Unggutt enig med Swindon

Som vi tidligere har nevnt har 19-åringen Andrew Nicholas blitt linket til 2. divisjonslaget Swindon Town. Forsvarsspilleren som ikke fikk fornyet kontrakt med Liverpool i sommer, skal ha blitt muntlig enig med Andy King om et ettårskontrakt.