Owen og Murphy for England, Heskey skadet

Bare Michael Owen og Danny Murhphy er tatt ut i landslagstroppen. Kneskade for Emile Heskey. Steven Gerrard har mottatt påståtte dødstrusler.

Kun Owen og Murphy er altså tatt ut i Englands tropp til vennskapskampen mot Australia til onsdag.  Emile Heskey vil også møte til samlingen, men en smell i kneet under gårsdagens kamp mot Middlesbrough gjør at han er uaktuell for spill.  Den store angriperen skal ha problemer med menisken.  Jamie Carragher ble ikke funnet verdig til en plass, og Chris Kirkland er som kjent langtidsskadet.

Steven Gerrard var ikke aktuell ettersom 22-åringen er midt inne i suspensjonen han fikk av FA etter den ”berømte” stemplingen av Gary Naysmith i lokalderbyet mot Everton.  En av de store nyhetene i England i dag er dessuten påstander i tabloidavisa Sunday Mirror om at midtbanespilleren skal ha vært under konstant overvåkning i det siste etter å ha mottatt dødstrusler.  Vindusruta på Gerrard’s BMW skal bl.a. ha blitt knust, og man skal ha fulgt etter ham i bil.  Forhistorien skal være, ifølge Sunday Mirror, at scouseren skal ha hatt følge med ei jente som også hadde bekjentskaper i Liverpools underverden.