Owen scoret for England - ingen debut for Kirkland

Chris Kirkland forble på benken i samfulle 90 minutter, og fikk dermed ikke sin etterlengtede landslagsdebut da England slo Kroatia 3-1 i kveld. Michael Owen headet inn Englands andre mål, mens Emile Heskey haltet av banen etter flere tunge taklinger.

Michael Owen, Emile Heskey og Steven Gerrard var alle å finne i startoppstillingen til England da Sven Göran Erikssons menn slo Kroatia 3-1 i en privatlandskamp i Ipswich i kveld. Det ble imidlertid ingen landslagsdebut for Chris Kirkland, som forble Englands eneste ubrukte reserve.

Michael Owen derimot, var i aller høyeste grad aktiv, og scorte sitt 23.mål for England på 51 kamper. Owens goal kom på en heading fem minutter ut i andre omgang, og han økte på det tidspunkt Englands ledelse til 2-0, etter at det stod 1-0 ved pause.

Alle de tre Liverpool-spillerne i startoppstillingen ble byttet ut i løpet av andreomgangen. Mest bekymringsfullt var det at Emile Heskey haltet av banen etter å ha blitt taklet hardt flere ganger, etter å ha levert en bra match. Aner vi en forverring av ankelskaden som ble rapportert å sette Heskey utenfor kampen i går?

Danny Murphy ble fjerde Liverpool-spiller på banen for England, da han erstattet Steven Gerrard når bare 9 minutter gjenstod av oppgjøret på Portman Road.

John Arne Riise spilte helte kampen for Norge i 0-0 oppgjøret mot Skottland. Semb brukte Riise i en offensiv rolle på venstrekanten, og sunnmøringen var aktiv hele matchen igjennom og var også nærmest scoring for Norge da han satte ballen i stolpen fra kort hold i andre omgang, på en sjanse han nok burde tatt bedre vare på.

Harry Kewell, som måtte trekke seg fra Australias landskamp i Irland i går på grunn av en akilles-skade, har av supportere som har avgitt sine stemmer på liverpoolfc.tv blitt kåret til Liverpools Man of the Match i kampen mot Chelsea. Kewell fikk 1323 stemmer. På de nærmeste plassene fulgte El Hadji Diouf med 996 stemmer, Jerzy Dudek med 750 stemmer, Michael Owen med 210 stemmer og Danny Murphy med 152 stemmer.