Owen tilbakeviser rykterkontraktsforhandlingene er i gang!

Owen sier kontraktsforhandlingene er i gang, kommenterer for første gang ryktene om fremtiden. Han er skuffet over hvordan gamle sitater har satt spørsmålstegn ved lojaliteten.

Det er i en av de største søndagsavisene Liverpools toppscorer de siste sesongene velger å kommentere ryktene som florerte forrige uke om hans fremtid som fotballspiller. Han skjønner at mange er oppmerksomme på situasjonen hans, spesielt etter at Steven Gerrard gikk ut og signerte ny kontrakt. Han er likevel skuffet over måten det skjedde.

 

- Uttalelsene og sitatene som brukt overalt forrige uke stammer fra et intervju jeg gjorde med et magasin for flere måneder siden. Sitater ble tatt helt ut av sammenhang, og en del av det som kom frem har jeg i tillegg aldri sagt!

- Dette førte til spekulasjoner om at jeg kom til å droppe Liverpool dersom vi ikke kvalifiserer oss til Champions League neste sesong. Da jeg slo på Sky Sport onsdag var de allerede i gang med innringingsprogrammer og meningsmålinger. Kritiske emailer til TV-stasjonen antydet at jeg holdt Liverpool som gissel. Det ble stilt spørsmålstegn ved min lojalitet. Dette reagerte jeg sterkt på. Jeg har vært her siden jeg var 11 år, og jeg vet alle virkelig supportere ikke tviler på mine følelser for denne klubben.

- Jeg tror fortsatt jeg kan oppfylle min drømmer ved å bli i Liverpool. Det er fornærmende å se at, etter tolv år på Anfield, blir det satt frem spørsmålstegn ved min lojalitet. Jeg har signert fem kontrakter på disse årene. Ved hver anledning har dette blir utført på en rask og tilfredsstillende måte. Kommentarene som har blitt satt på trykk kommer fra folk som ikke kjenner sannheten.

- Normalt kommenterer jeg ikke rykter og spekulasjoner i media. Denne gangen følte jeg imidlertid sterkt behov for å forklare ovenfor klubbens lojale supportere hva som er sannheten bak de siste uker spekulasjoner.

Owen avslører videre at de nå er innledet forhandlinger med Liverpool om ny kontrakt. Han betegner de første møtene som positive, men antyder samtidig at det nok vil drøye til over nyttår før en eventuell ny kontrakt kan signeres.

Michael avslutter med å si at forholdet til manager og de høye herrer på Anfield er det aller beste og avviser igjen at han har fremsatt noe ultimatum vedrørende Champions League spill neste sesong. Han sier han trives svært godt som nybakt far og at familien betyr svært mye for ham. – Jeg er fortsatt kun 23 år og har mange gode foran meg på banen enda.