Owen usikker om framtiden

Michael Owen erkjenner at et Liverpool uten spill i Champions League ikke er godt nok for ham, og antyder at utlandet kan bli aktuelt. David Mannix er blitt flyttet opp til Melwood.

- Må spille i mesterligaen

Steven Gerrard skrev i går under en ny kontrakt med Liverpool FC, og dermed rettes all fokus mot Michael Owen angående det å binde seg til Anfield.  Toppscorerens kontrakt løper ut om halvannet år, og Liverpool vil bokstavelig talt ikke ha råd til å la det gå for lenge før man får en avklaring.  Spilleren selv har nå forsterket sine tidligere utsagn om at han gjerne vil bli i klubben, men kun dersom prestasjonene samsvarer med hans egne ambisjoner:  - Ideelt vil Liverpool gjøre det godt denne sesongen og være en utfordrer om ligatittelen.  Men vi er nødt til å spille i Champions League og det er noe det må gjøres noe med.

 

- Jeg har aldri tvilt på meg selv.  Jeg har vist at jeg kan prestere på det høyeste nivået tidligere.  Jeg ønsker ikke bare å være en vanlig proff, men jeg vil nå toppen.  Dersom en skal nå tid må en spille mot de beste lagene i verden.

 

- Det er umulig å kunne si om min fremtid er i Liverpool.  Hvis de hadde vunnet ligaen hvert år ville utlandet ikke engang bli vurdert. 

 

Mannix trener med førstelaget

18-årige David Mannix trener for tiden med førstelaget på Melwood.  Den elegante midtbanespilleren har hatt en nesten sammenhengende skademareritt de siste sesongene, men det har aldri vært tvil om hans talent.  Det at Liverpool var villig til å skrive kontrakt med ham, til tross for at han først for noen uker siden spilte sin første kamp på over et år, taler sitt tydelige tegn.  Hvorvidt forfremmelsen fra akademiet til Melwood er permanent for scouseren har vi ikke fått bekreftet.