Palace-LFC i redigert opptak på TV2?

Ja, ifølge kanalens nettsider.

www.tv2.no står det oppført at FA-cupkampen fra Selhurst Park neste søndag blir avspist med kun en times redigert opptak på TV2. Først var det angitt at kanalen skulle vise 1.omgang direkte fra kl.17.00 for så å vente med 2.omgang til etter nyhetene kl.19.00. Inniblant var det (og fremdeles er) også oppsatt en reprise av et livssynsprogram. Men nå har TV2 i tillegg satt inn den meget høyinteressante (!) privatlandskampen FAE-Norge. Dermed ser det i øyeblikket ut til at den eneste muligheten for å se Liverpool live denne dagen er å tilgang på Sky Sports. Det kan være et lite håp om at dansk TV2 viser kampen.


Utdrag fra TV2s sendeskjema søndag 26.januar:

13:50 SportsXtra: Fotball: Manchester United - West Ham
Direktesending fra Old Trafford i Manchester og fjerde runde i FA-cupen. 1. omgang. Kommentatorer: Ernst A. Lersveen og Svein Mathisen.
 
14:50 SportsXtra: Nyheter
 
15:00 SportsXtra: Fotball: Manchester United - West Ham.
Direktesending fra Old Trafford i Manchester og fjerde runde i FA-cupen. 2. omgang. Kommentatorer: Ernst A. Lersveen og Svein Mathisen.
 
15:55 SportsXtra: Fotball: FAE - Norge
Direktesending fra De Forente Arabiske Emirater (FAE) og privatlandskampen i fotball. 1. omgang. Kommentatorer: Svein Graff og Mini.
 
16:50 SportsXtra: Nyheter

17:00 SportsXtra: Fotball: FAE - Norge
Direktesending fra De Forente Arabiske Emirater (FAE) og privatlandskampen i fotball. 2. omgang. Kommentatorer: Svein Graff og Mini.
 
18:00 Søndagsåpent - Sesong: 6 - Episode: 7 - Reprise
livssynsprogram
Hva har skjedd med søndagsskolen i det norske samfunn? I 1950-årene gikk vel 180 000 barn på søndagsskole, nå er tallet redusert til 40 000. På Flekkerøya utenfor Kristiansand holder institusjonen imidlertid stand. Egil Svartdahl besøker øya.
 
18:30 Nyhetene og Sporten
 
18:50 Været
 
19:00 SportsXtra: Fotball: Crystal Palace - Liverpool
Redigert opptak fra fjerderunde-oppgjøret mellom Crystal Palace og Liverpool på Selhurst Park.
 
20:00 Idol - underholdningsprogram
Bli med til Trondheim der over 400 håpefulle deltakere troppet opp på audition. Alle ville de bevise at det går an å finne popstjerne også i trønderrockens hovedstad.