Parry utelukker ikke flere kjøp!

Rick Parry ser ikke bort fra at en eller to spillere til ankommer Anfield. Cissé og Boumsong? Houllier, Murphy og Owen om neste sesong.

Liverpools chief executive Rick Parry utelukker ikke at flere spillere blir brakt til klubben, selv om sommernes kjøp så langt ble presentert på en pressekonferanse på Anfield i går og førstelagstroppen nå har reist til Sveits på treningsleir.

"Jeg utelukker ikke flere spillerkjøp fram til seriestarten mot Chelsea den 17.august. Vi er henrykt over kvaliteten vi har klart å bringe til klubben så langt i sommer, og spesielt holdningene til de spillerne vi har brakt inn. Kanskje trenger vi en eller to spillere til, for å levere varene. Hvem vet? Det er i alle fall masser med tid til transfer-deadline", sier Parry noe kryptisk.

Når det gjelder eventuelle flere kjøp, så har liverpool.no det fra sikre kilder at det i første rekke fortsatt er Boumsong og Cissé som er hyperaktuelle. Etter det vi har grunn til å tro kommer Cissé med sikkerhet til å bli Liverpool-spiller. Skjer det ikke i sommer, så skjer det neste sommer. Når det gjelder Boumsong, så har spilleren i likhet med Kewell bare ett år igjen av kontrakten. Etter det vi erfarer har Liverpool FC har lagt inn bud på den franske midtstopperen, men klubben har understreket at de ikke er interessert i være med på noen budrunde og avventer nå situasjonen. Aner vi en ny Kewell-sak i emning…?

Som en kuriositet kan vi nevne at Blackburn i dag bekrefter at de har avvist to konkrete bud fra Chelsea på Damien Duff! Og dette mens Leeds fortsetter å kvitte seg med spillere på billigsalg. I dag har de blitt enige med AS Roma om en overgangsum på £3,5 mill for Olivier Dacourt.

Danny Murphy håper på trofeer

Danny Murphy har satt seg høye mål foran den kommende sesongen. Han akter å være med å bidra til at ytterligere sølvtøy finner veien til Anfield i løpet av det neste året. Suksessen i ligacupen, med seier over Manchester United sist sesong, ga utvilsomt mersmak.

"Øyeblikk som det i Cardiff er høydepunkter som gjør at du blir stolt over å være Liverpool-spiller og Liverpool-supporter. Det er slike øyeblikk klubben er til for, og det er slike stunder vi strever etter å oppnå. Neste sesong er intet unntak."

Owen gleder seg til å komme i gang igjen

Michael Owen på sin side, håper å fortsette neste sesong der han slapp i våres. Han dokumenterte utmerket form mot slutten av fjorårssesongen, og etter å ha fått slappet av i sommer, håper han å komme tilbake med plenty av overskudd og minst like bra form.

"Jeg håper å begynne sesongen minst like bra som jeg sluttet den forrige. Det vil bli en meget viktig sesong for Liverpool, og når den er over har jeg forhåpentligvis et EM med England å se fram til også. Jeg følte meg utslitt etter siste VM, og formen var ikke bra da forrige sesong startet", forteller Liverpools nummer 10.

"Jeg føler meg helt annerledes nå enn da jeg startet fjorårets preseason. Får jeg en god preseason vet jeg at jeg kan få en bra start på sesongen, der jeg fortsetter å score mange mål."

Houllier: - Kewell kan være "the missing link"

Liverpool-manager Gerard Houllier ser ikke bort i fra at Harry Kewell kan være den biten som har manglet i hans puslespill på Anfield. Og forhåpentligvis får han rett i at australieren kan tilføre mannskapet en ny dimensjon.

"Jeg føler kanskje at han er vår "missing link". Han kan lage mål, han kan være link mellom midtbanen og spissene, han kan skape og han kan avslutte. Han er den perfekte offensive midtbanespiller, og en stor lagspiller", skryter Houllier av sitt nye kjøp.

Det er ventet at Houllier vil gi Kewell en relativt fri rolle, men med venstre flanke som utgangspunkt.

"Jeg har alltid være en stor beundrer av Harry. En beundrer av hans talent og evner. Når jeg først kom til England var Harry en spiller som umiddelbart falt i smak. Da Leeds spilte i Champions League så jeg mange av deres kamper, og Harry var glitrende i samtlige. Jeg er veldig glad for å ha han her, og han vil spille en viktig rolle i Liverpool FC’s fremtid. Han er en fighter og en vinner. Han er rette spilleren på rette plass for oss nå."

O’Leary tror Kewell kan bli en hit i den røde trøya

Tidligere Leeds-manager David O’Leary er ikke i tvil om at Harry Kewell blir en suksess hos Liverpool. Han kjenner spilleren bedre enn de fleste, og vet alt om hans evner etter å ha jobbet med han under sitt regime på Elland Road.

"Jeg tror Harry har valgt den rette klubben for seg selv. Jeg er sikker på at han hadde mange gode tilbud fra andre klubber, men han valgte Liverpool og jeg tror han vil vise seg å bli en veldig god investering for dem. Han er rett og slett en kvalitetsspiller", slår O’Leary fast.

 

Ny Old Boys-turnering

Liverpools gamle gutter starter nå kampen om å vinne sin tredje Masters-turnering på rad. Søndag skal de møte sterke lag fra Manchster City, Bolton og Blackburn i den innledende runden. Det er i Manchester MEN Arena at de tidligere storspillerne setter seg selv i stevne søndag kveld, for å gjøre opp seg imellom hvem som er best i nord-vest.

Dette er det bekreftede laget til Liverpool i søndagens 5-a-side turnering: Bob Bolder, Alan Kennedy, Gary Gillespie, Jan Molby, Phil Neal, Ronnie Whelan, Ian Rush, John Durnin, Ray Houghton og John Aldridge.

Newcastle, West Brom, Leicester, Charlton, Chelsea, Sheffield United og Rangers har allerede sikret seg plass i finalenspillet, som skal foregå i Newcastle Telewest Arena den 7.september. Kan Liverpool slå følge?