Parry: - Vi står sammen

Rick Parry stresser viktigheten av å stå sammen for å få snudd skuta.

Alle vet at det er viktig å stå sammen i tunge stunder. Liverpools administrative sjef, Rick Parry mener Liverpools supportere har gjort nettopp det i det siste.

- Noe av det mest positive de siste ukene, har vært reaksjonen til supporterne. Særlig mot Arsenal og igjen på St.James' Park i går kveld, skryter Parry.

- Det var selvfølgelig et tilbakeslag vi opplevde i går, men det var ikke verdens ende. Det skjønner man ikke minst når man hører supporternes "You'll never walk alone". Vår beskjed tilbake er: Vi vil snu denne situasjonen til vår fordel!

I likhet med Gerard Houllier, vil heller ikke Parry avskrive Liverpool i kampen om ligagullet, selv om de begge innrømmer at det blir vanskelig.

- I det store og hele beveger vi oss fortsatt i riktig retning. De fire siste fantastiske årene har vi blitt nummer fire, tre og to. Da gjenstår bare en plass, drømmer Parry.

- Vi er med rette frustrert, men må huske at vi fortsatt er med i kampen om tre cuper, samt ligatrofeet, sier Rick "Solan Gundersen" Parry.