Paul Harrison nr. 40

Unggutt har fått draktnummer. Grégory Vignal tilbake fra skade. Mer statistikk foran kveldens kamp i Slovenia.

Keeper med nummer

Ifølge UEFA har Liverpool gitt Paul Harrison draktnummer 40.  Keeperen for U19-laget er med seniortroppen til Slovenia etter at Chris Kirkland er skadet og Pegguy Arphexad også forlot klubben i sommer.

 

Greg friskmeldt i Frankrike

Grégory Vignal har knapt vært på banen for Rennes denne sesongen, etter at venstrebacken er blitt lånt ut for hele 2003/04 sesongen.  Det er imidlertid en naturlig årsak til dette siden Greg har pådratt seg en lårskade.  22-åringen skal imidlertid være på plass til møtet med bunnlaget Le Mans i Ligue 1 til helgen.

 

Litt facts foran Olimpija v Liverpool:

+ Kampen i Slovenia betyr at Liverpool har spilt mot 33 forskjellige nasjoner i E-Cupene.

+ Michael Owen og Ian Rush har flest mål for de røde i Europa(20), hvis Michael scorer hattrick i kveld blir han den første fra Liverpool som gjør det for tredje gang.

+ Dersom Emile Heskey scorer, vil han nå 50 mål for LFC.  Heskey har scoret 11 mål på 39 kamper, bare åtte røde har scoret flere.

+ Liverpools største borteseier i UEFA-Cupen er 4-0 mot Dundalk i 1969.  Det største tapet er 0-3 mot Strasbourg i 1997.

+ Liverpool har holdt buret rent i åtte av de siste 11 kampene i UEFA-Cupen, og motstanderen har bare scoret i seks av de siste 19 oppgjørene.

+ Motstander Olimpija Ljubljana ble nr.3 i sin liga sist sesong, men de vant cupen for fjerde gang siden Slovenia ble selvstendig i 1991.  De har også vunnet ligaen totalt fire ganger.  I 1970 spilte de cupfinale i Jugoslavia mot Røde Stjerne, og er det eneste slovenske laget som har spilt i den jugoslavisk toppdivisjonen.