Pegguy et år til?

Arphexad kan få tilbud om ny kontrakt. Sinama-Pongolle ble nominert til Årets Unge Spiller. Essien på Årets Lag. Pre-season kamp i Skottland.

Kontrakten til Pegguy Arphexad går ut i sommer og det var ventet at Liverpools franske 3.keeper ville finne seg en ny klubb.  Nå antydes det imidlertid at Pegguy vil få tilbud om om en ny avtale for den kommende sesongen.  Gérard Houllier vil gjerne ha fire keepere i førstelagstallen, og altså ytterligere en siste skanse i tillegg til Dudek, Kirkland og Patrice Luzi.  Av klubbens juniorkeepere har Tim Dittmer fått reisepass, mens Paul Harrison (18) nok blir vurdert for ung og uerfaren foreløpig.

 

Florent Sinama-Pongolle var en av fire som ble nominert til Årets Unge Spiller i Frankrike forrige sesong.  Det er mange verdensstjerner som tidligere har kunnet smykke seg med den tittelen, og valget denne gangen falt på Lionel Mathis fra Auxerre.  Mickael Essien, som Liverpool har blitt linket til de siste dagene, var også nominert.  Essien greide uansett å komme med på Årets Lag som defensiv midtbanespiller.

 

Det synes nokså klart at Liverpool vil være motstander når Aberdeen skal feire at klubben er blitt 100 år.  Trolig dato er enten 5. eller 6.august.  Selv om ikke alle kampene er hundre prosent spikret synes da Liverpools pre-season program nå å være rimelig fullpakket:  16/7 Hamburger SV, 19/7 Crewe, 24/7 Shanghai, 27/7 Hong Kong, 1/8 Ajax, 3/8 Galatasaray, 5-6/8 Aberdeen, 9/8 Barcelona.