Playoff med Norge ødelegger for Riise?

Houllier sier playoff kampene til Norge er én av grunnene til at John Arne Riise ikke har startet de to siste kampene. Biscan og Heskey klare torsdag?

Gérard Houllier uttalte før avreise til Romania i dag at John Arne Riise ikke spiller for start for Liverpool for øyeblikket på grunn av ”taktiske” årsaker. Backen satt på benken mot Blackburn i midtuken, men kom inn for skadde Sami Hyypiä i pausen, og leverte en god siste omgang i 4-3 seieren. Søndag var han imidlertid ikke engang på benken til den viktige bortekampen mot Fulham.

 

Houllier, må nå velge mellom Traore, som har levert brukbare saker som ”vikar” på venstrebacken, og JAR til kampen mot Staeua – valgte trolig førstnevnte spiller mot Fulham på grunn av farten og kjennskapen til urokråka Steed Malbranque. Manageren legger til at Riise har et hardt program fremover med de to playoffkampene til Norge. Sjefen innrømmer at spillet til Traore har vært oppløftene og at det blir vanskelig å velge mellom de to. Han ser imidlertid ingen dramatikk i vrakingen av nordmannen. – Det er ikke noe i veien med å bytte på spillere av og til. Manchester United gjør det praktisk talt hver uke.

 

Emile Heskey og Igor Biscan, som begge forlot Loftus Road med skade, skal ikke være alvorlig skadet. Trolig kan begge spillerne være klare til torsdagens 2. runde kamp i UEFA-Cupen.

 

Utlånte Neil Mellor fyller 21 år i dag!