Poengdeling for U19

Det eldste juniorlaget fikk kun et poeng mot Stoke.

John Owens elever måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot "pottemakerne", akkurat samme resultat som i det omvendte møtet. Men et poeng sørget likevel for at de passerte Birmingham på tabellen grunnet bedre målforskjell. "Brums" tapte nemlig 0-1 borte mot serieleder Manchester City. De røde ligger nå på en 4.plass, åtte poeng bak Manchester City, med 11 kamper igjen å spille.

Mark Peers (bildet) ga de røde ledelsen etter at Ian Dawes hadde flikket videre et innlegg fra Robbie Foy. Det var en fortjent ledelse ettersom Liverpool hadde hatt to sjanser tidligere ved Dawes og Foy. Foy, som spilte spiss, avsluttet godt etter 24 minutter før Stoke utlignet fire minutter før pause. Keeper Paul Harrison var sjanseløs på skuddet. Andre omgang var også sjansefattig. Det nærmeste de røde kom var et skudd fra venstreslegga til Ryan Wilkie. Heller ikke Stoke produserte særlig etter pause, og "pottemakerne" ble dessuten redusert til 10 mann. Dette klarte heller ikke de røde å utnytte. Totalt sett var det en skuffende forestilling av det eldste juniorlaget.
Laget mot Stoke: Paul Harrison, Stephen Vaughan, Adam Flynn, Zak Whitbread (kapt), Andy Nicholas; Jason Massie, Ian Dawes, Andrew Wright, Mark Peers; Mark Smyth (Ryan Wilkie 45), Robbie Foy.

U17 hadde spillefri, men ligger fremdeles på en 7.plass i sin avdeling.

Vi har oppdatert tabellene for både U19 og U17 etter helgens runde.