Reid frykter Kewell

Peter Reid undrer seg over hvor Harry Kewell skal spille i sine første kamp mot gamleklubben. Unggutter i aksjon hjemme og ute. Ny landskamp for Jerzy.

Hvor spiller Harry?

Mye av medias fokus i forkant av morgendagens kamp mellom Liverpool og Leeds på Anfield vil rette seg mot Harry Kewell og hans første kamp mot tidligere lagkamerater.  Klubben fra Elland Road hadde ikke noe annet valg enn å la sin største stjerne gå på billigsalg sist sommer, da Harry gjorde sine intensjoner klare et år før kontraktslutt om at han ønsket å spille for klubben han hadde fulgt som gutt.  Manager Peter Reid legger ikke skjul på at australieren er en mann som gjestene vil følge svært nøye fra avspark kl 13.30 i morgen:  - Det var naturlig nok skuffende å se ham gå, og jeg kan forstå årsakene, men alt det er historie.  Jeg håper bare at han har en rolig dag mot oss.  Du kan si at alle har sine feil, men du må samtidig gi ham kreditt.  Det sier i grunn alt at Manchester United, Arsenal og Liverpool alle jaktet på ham i sommer.  Jeg ville tro at Alex Ferguson, Arsene Wenger og Gérard Houllier har litt greie på fotball.

- Det jeg er mest opptatt av er hvor han vil spille.  Dersom Michael Owen er frisk, kan det være at han vil spille bak Emile Heskey, eller på høyresiden, eller i en fri rolle.  Det eneste vi kan gjøre er å vente og se, og deretter bestemme hvordan vi best skal forsvare oss mot ham.

 

Kelly kjemper om EM-avansement

Irland U17 og Jean-Paul Kelly kjemper for å gå videre i EM.  De unge irene tapte 1-2 mot Østerrike, men vant 1-0 mot Hviterussland.  Dersom de slår Sveits i den siste kampen er de garantert avansement.  ”Joxer” Kelly har spilt begge kampene så langt på midtbanen til de grønne.

Liverpool U19 spiller i morgen hjemmekamp mot Sheffield W på akademiet.  Robbie Foy og Ryan Wilkie har reist av gårde med Skottland, mens Stephen Gillespie og Chris Butler er tvilsomme med skader.  U17 møter Wolves borte, og der vil altså Jean-Paul Kelly være uaktuell.

 

Polen møter Italia

Polen inviterer til vennskapskamp mot Italia onsdag 12.november i Warsawa.  Det vil være play-off kamper til EM-sluttspillet i midten av november, men de fleste nasjonene som ikke er involvert i dette vil uansett benytte anledningen til å arrangere privatlandskamper.