Riise nekter å gi opp

John Arne Riise nekter å gi opp håpet om ligagull. Kanoute ikke til salgs. Hamann på benken i dag?

John Arne Riise sier Liverpool er klare til vise mestertakter resten av sesongen, og sunnmøringen nekter å innse at slaget om ligatittelen er tapt: ”Vi ledet med sju poeng, og se hva som skjedde. I en slik situasjon ønsker alle andre å slå deg, og det er umlig spå hva som kommer til å skje. Du kan lede med 20 poeng og likevel bli tatt igjen. Det er bare sånn det er, og det er det som gjør fotball så fascinerende. Nå skal vi slå tilbake, og kampen mot West Ham i dag blir forhåpentligvis starten på en lang seiersrekke. Folk sier at sesongen vår er over, men det er ennå mye sølvtøy å spille om. Du vet aldri hva som kan skje. Det er fortsatt nok kamper igjen til at vi kan bli ligamestere.”

West Hams Frederic Kanoute er en spiller som flere ganger har blitt linket til Liverpool, men Glenn Roeder ber Gérard Houllier om å holde fingrene av fatet: ”Vi hører stadig at Liverpool og Gérard Houllier liker Freddie godt, og det har jeg ingen problemer med å forstå. Når Kanoute er på sitt beste, er han en fantastisk angrepsspiller. Ingen manager ønsker å miste en slik spiller, og jeg vil gjøre mitt ytterste for å holde andre klubber unna. Det er ingen grunn til at han ikke skal forbli her, for han liker seg veldig godt her, og han har blitt veldig glad i klubben. Men en kan ikke gjemme bort gode spillere – de er der for å bli sett. Jeg er sikker på at han ser spesielt fram mot dagens match.”

Dietmar Hamann kom seg helskinnet gjennom reservelagskampen mot Birmingham på torsdag, og tyskeren kan muligens bli aktuell som reserve i ettermiddag. Det er ellers ikke ventet at Houllier vil gjøre store forandringer fra det laget som møtte Arsenal, men det har blitt spekulert i at Milan Baros kanskje vil få sjansen fra start. Houllier må også bestemme seg for om han skal bruke Vlamir Smicer fra start i steden for Cheyrou på venstrekanten.

West Hams nyervervelse Rufus Brevett er klar til å gjøre sin West Ham-debut i dag dersom ikke Nigel Winterburn blir klar etter sin skade. Steve Lomas er suspendert, så Roeder må bestemme seg for om han skal fortsette med unggutten Glen Johnson eller om han skal ta inn igjen Sebastian Schemmel.