Riise slått ned av Carew

Norges Fotballforbund bekreftet på en pressekonferanse klokken 12.20 at Carew var blitt sendt hjem for å ha slått ned John Arne Riise.

Etter et lite døgn med rykteflom rundt hva som skjedde på vei hjem fra trening i går holdt Norge Fotballforbund en pressekonferanse tidlig i ettermiddag.

 

Nils Johan Semb bekreftet kort at spillerne etter litt knuffing på treningen hadde braket sammen i spillerbussen på vei hjem fra Marienlyst stadion i Drammen. Landslagssjefen fortalte videre at Carew til slutt slo til kollega John Arne Riise. NRK.no hevder at Liverpoolspillerne måtte oppsøke legevakta etter basketaket. Han dukket imidlertid opp på trening uten synlige skader.

 

Etter hektisk møtevirksomhet i går kveld har partene skværet opp. John Carew valgte selv å vende hjem til Roma etter hendelsen, for å komme bort i fra medias søkelys. Det ville han uansett ha måtte gjort, etter at NFF hadde ferdigbehandlet saken.

 

John Arne uttalte før dagens trening at han beklaget det som skjedde. Han sa videre at en verbal krangel på trening hadde ført til hendelsen på bussen. Liverpoolspilleren understreket imidlertid at de to hadde skværet opp og at de fortsatt er gode venner. – Vi snakket sammen en time alene i går kveld, og har også snakket i dag. Jeg har akseptert unnskyldningen hans, og mener de begge har kommet styrket ut av den beklagelig hendelsen.