Røde ute i Europa

Et tosifret antall spillere fra Liverpool vil være involvert med landskamper i kveld, og noen av dem kan du også se på fjernsyn.

10 røde er aktuelle for spill, og hvor det kan være mulig å få sett seks av dem på TV-skjermen.  Det gjelder kampene Hellas-Norge (Riise), Frankrike-Tsjekkia (Baros/Smicer), Kroatia-Polen (Dudek) og England-Australia (Owen/Murphy).  For tider og kanaler sjekk vår alltid oppdaterte oversikt over ”TV-kamper”.

I tillegg er Salif Diao og El-Hadji Diouf med i troppen til Senegal, som møter Marokko i Paris.  Sami Hyypiä og Stephane Henchoz vil også være sentrale hos Finland og Sveits, som spiller mot henholdsvis Nord-Irland og Slovenia på bortebane.

Michael Owen vil spille første omgang for England, og John Arne Riise vil trolig ikke spille hele Norges kamp etter hvert som managerne i de store klubbene har begynt å ”forhandle” fram redusert spilletid for sine stjerner opptatt med vennskapskamper.  Det er bare å krysse fingrene for at alle kommer helskinnet tilbake til Merseyside uten skader!