Rushie støtter Heskey

Den nye ”angrepstreneren” Ian Rush sier at Emile Heskey har mye å tilby, men at man mangler selvtillit for øyeblikket.

Det er viet stor oppmerksomhet at den nyutdannede treneren Ian Rush nå skal trene Liverpools angripere et par dager i uken.  Det at det er tidenes mestscorende som skal prøve å få klubbens spisser til å finne nettmaskene gjør ikke forventningene mindre.  Tidligere lagkamerater til waliseren gir også unison støtte til den tidligere målmaskinen, og tror han vil gjøre en god jobb på Melwood.

Rush selv gleder seg til å ta fatt, og han håper bl.a. å få mer fart på Emile Heskey, en bamse av en agriper som bare har scoret ett ligamål denne sesongen:  "Emile Heskey har mye å tilby Liverpool.  Han har vist i løpet av de par siste sesongene hva han har kapasitet til når han er i toppform, og jeg er sikker på at han fortsatt har en viktig rolle å spille i planene til Gérard Houllier.

"Skriverier som linker ham til en overgang vekk fra Anfield har øket i styrke etter at transfervinduet ble åpnet.  Slike spekulasjoner vil ikke ha hjulpet på hans selvtillit, spesielt når han ikke er en av de første navnene som automatisk settes på dommerkortet."