Skryt til unge spillere

Liverpools unge spillere sviktet i går, men får skryt snarere enn slakt.

Gårsdagens kamp på St. James' Park var flere unge spilleres store sjanse til å vise seg fram og snu Liverpool-skuta i stjernenes fravær. Det klarte de ikke, men Gerard Houllier nekter å slakte sine unge elever. I stedet vanker det skryt.

- Dette var en ny opplevelse for flere av spillerne. Flere av dem har ikke vært med på noe lignende. Og det hjalp ikke akkurat at vi spilte på en hengemyr, heller, mener sjefen. Særlig forsvarer han Bruno Cheyrou, som bare så vidt rakk Arsenal-kampen etter et skadeabrekk, og som nå måtte spille på en sørpete bane. - Det var ikke lett for han, sier Houllier.

- Spissene våre er bare 21 år gamle og har fortsatt mye å lære. Vi må vise tålmod og det vil vi, lover franskmannen. - Det er et spørsmål om å tilpasse seg, og flere av dem vil klare det, legger han til.

En unggutt som derimot imponerte, og det i sin ligadebut, var Neil Mellor. - Jeg er fornøyd med hans innsats. Han påvirket spillets gang og var nær ved å score, sier en etter forholdene positiv manager.