Slutt på sommerferien

Gérard Houllier returnerer etter ferie. Kort ferie for Steven Gerrard. Harry Kewell ferdig med medisinsk test? – Houllier er en legende, sier Phil Thompson.

Nå er det slutt på sommerferien i Liverpool Football Club! I dag returnerer Gérard Houllier på Merseyside, i morgen starter spillerne sesongoppkjøringen med trening på Melwood, onsdag mottar manageren sin OBE før hele klubben reiser på treningsleir i Sveits på torsdag.
Så langt er alt sikkert. Spørsmålet er selvfølgelig om det siste skjer med eller uten den 24 år gamle Liverpool-supporteren og Leeds-spilleren Harry Kewell. Ifølge såkalte sikre kilder skal australieren allerede ha gjennomført sin medisinske test. Liverpool Echo skriver at Kewell er på Merseyside for å gjennomføre den i dag. Alt tyder dermed på at overgangen fortsatt er på gang.

Liverpool.no var i dag i kontakt med klubben med spørsmål om den pressekonferransen alle snakker om. I en skriftlig tilbakemelding fra klubben heter det at: "Mr. Houllier returnerer til England i dag. Det er foreløpig ikke satt opp noe pressekonferranse".

- For kort ferie
Da Steven Gerrard endelig så slutten på vårens ligainnspurt, gjenstod fortsatt flere engelske landskamper. Resultatet ble at midtbanespilleren bare har hatt en måned med ferie og fri til restitusjon.
- Det er galskap, det tror jeg de fleste mener. Misforstå meg rett: Jeg elsker å spille for England, men tidspunktet var ikke det beste, sier Gerrard til football365.
I motsetning til enkelte landslagskolleger har Liverpools spillere ikke fått forlenget ferien som en følge av de seine landskampene. Det er Gerrard fornøyd med.
- Selv om det bare har gått noen uker siden sist, ser jeg fram til å starte treningen igjen, forsikrer midtbanemotoren.

Roser sjefen
Etter sin velfortjente ferie tar Gérard Houlier nå fatt på det som på mange måter blir en avgjørende sesong. Klubben kan ikke tåle mange sesonger utenfor det gode Champions League-selskap.
Sånn sett er det nok godt for franskmannen å få noen rosende ord med på veien. I et interessant intervju med Liverpoolfc.tv blir assistentmanager Phil Thompson bedt om å oppsummere inntrykket av sjefen.
- Han er i ferd med å bli en legende i denne klubben. Da han kom var det få smil å se blant supporterne, men han har lyktes å gjøre fansen glad. Og han vil gjøre dem enda gladere framover, tror «Thommo».
Ikke alle sjefer kan skryte av like smigrende skussmål..