Smith vil ha Paisley adlet post mortem

Tommy Smith vil at Bob Paisley skal adles post mortem. Owen ønsker flere offensive krefter. Warnock til Coventry eller Crewe? Chelsea inn i kampen om Steed Malbranque.

I kjølvannet av at Gerard Houllier ble tildelt sin OBE i forrige uke, går den tidligere Liverpool-backen Tommy Smith i dag ut og snakker varmt for at Bob Paisley bør adles post mortem.

"Jeg kan ikke for det; hver gang disse titlene deles ut sitter jeg igjen med en følelse av at en Anfield-legende ikke har fått den oppmerksomheten og hederen han absolutt fortjente", sier Smith i dag.

Smith legger som vanlig ingenting imellom når han fortsetter: "Bob Paisleys fremragende innsats i fotballens tjeneste brakte suksess til Liverpool både ute og hjemme, og skulle ha resultert i at mannen ble adlet. Det er et mysterium for meg at så aldri skjedde. Det er en klar feil og forbigåelse av fotballmyndighetene.

Paisley er den mest suksessrike manager i Britisk historie. I løpet av hans 9 år som Liverpool-manager vant klubben 3 Europacuper, 6 ligamesterskap, 3 ligacuper på rad og rekke, samt UEFA-cupen. Han ble også utnevnt til "Årets manager" hele 6 ganger.

I de siste årene har managere som Alex Ferguson og Boby Robson blitt adlet, og fått rett til å titulere seg som "Sir". Navn som Bobby Charlton, Tom Finney og Stanley Matthews står også på denne fornemme listen. Men "uncle Bob" har altså blitt uteglemt. En skandale, mener altså Tommy Smith, og vi i LFCSCSB nøler ikke med å si oss enig!

Owen vil ha flere offensive spillere

Mens bryllupsklokkene ringte for John Arne Riise i helgen, gikk Michael Owen ut og etterlyste flere offensive spillerkjøp fra Gerard Houllier.

"Neste sesong vil bli svært viktig for oss. I de tidligere sesongene under Houllier klatret vi steg for steg oppover på tabellen, og jeg føler at fjoråret var et steg tilbake. Nå trenger vi å komme oss opp i stigen igjen og begynne klatringen på nytt, sier vår verdensstjerne til Official Site.

"Jeg er sikker på at manageren er ute etter å styrke laget på visse områder. Vi har alltid hatt et godt forsvar under Houllier, så det er kanskje fremover på banen vi trenger å forbedre oss mest", legger han til.

En som imidlertid tror at Michael Owens perfekte spisspartner allerede er å finne på Anfield, er den tidligere storspissen John Aldridge. Han er av den oppfatning at Milan Baros bør få sjansen som Owens faste rekkekamerat neste sesong.

"Jeg ble mektig imponert over det Baros presterte når han fikk sjansen forrige sesong, og jeg tror Michael og Milan vil utgjøre en fryktet angrepsduo", sier Aldridge.

Warnock til Coventry?

Ifølge lokalpressen i Coventry skal manager Gary McAllister forsøke seg med et raid mot gamleklubben, Liverpool.

Det er den unge venstre-backen Stephen Warnock som Macca har peilet seg inn mot. 21-åringen tilbrakte en periode på lån hos Bradford i forrige sesong, men avslo et lignende tilbud fra Grimsby like før transfer-deadline i vår.

En annen som imidlertid er hissig etter å få spilleren til sin klubb, er Dario Gradi i Crewe Alexandra, og på den ferske 1.divisjonsklubbens hjemmeside kan vi i dag lese at Gradi er nær ved å få sin mann på ett års lån. Så spørs det da hvem som trekker det lengste strået, Gradi eller GaryMacca…..

Chelsea vil gi Liverpool kamp om Malbranque

Flere nettsteder melder i dag at Chelsea akter å gi Liverpool kamp til døra om Fulhams midtbanestjerne Steed Malbranque. Franskmannens navn ble først knyttet til Liverpool i forbindelse med Steve Finnans lenge velkjente overgang fra samme klubb, men i etterkant av at Finnan ble klar for de røde har det vært stille rundt Malbranques påståtte transfer.

Enkelte rykter vil ha det til at Fulham er ute etter Chelseas Eidur Gudjohnsen, og at Malbranque har blitt nevnt som en del av denne handelen. Det er imidlertid meget tvilsomt om islendingen er interessert i et slikt bytte.

Det ryktes imidlertid at Steed Malbranque slett ikke er fornøyd med tingenes tilstand i Fulham. 23-åringen, som kom fra Lyon for £5m, skal ha blitt sitert på at han ønsker å fortsette samarbeidet med trener Christian Damiano, også etter dennes overgang til Liverpool. Så spørs det da om pipen får en annen tone nå når Claudio Ranieri også ser ut til å ha lagt ut åte etter franskmannen….

Ellers på ryktefronten tar vi med at Arsenal visstnok skal være favoritter til å sikre seg Phillippe Mexes fra Auxerre. Spilleren har til tider også blitt linket til Liverpool. Hos Leeds har Harry Kewell fått ultimatum om å signere den nye kontrakten han har blitt forelagt, eller å bli solgt. Kampen om australierens signatur skal nå visstnok stå mellom Arsenal, Manchester United og Liverpool.