Sterkt lag mot Fleetwood

El-Hadji Diouf, Salif Diao og Bruno Cheyrou er blant dem som skal prøve å overbevise Houllier i kveld, men hele førstelaget mot Chelsea står over?

Liverpool stiller med følgende lag foran et fullsatt Bloomfield Road i Blackpool: Kirkland, Finnan, Babbel, Traore, Vignal; Le Tallec, Diao, Cheyrou, Diouf; Sinama-Pongolle, Baros.

 

Et meget sterkt ”reservelag” hvor kanskje spesielt El-Hadji Diouf og Salif Diao håper at de kan overbevise nok til å presse seg inn i den startoppstillingen som har sesongpremiere mot Chelsea førstkommende søndag.  Bruno Cheyrou kan kanskje også ha en mulighet siden franskmannen er tilbake etter sykdom, og ikke minst siden det er på midtbanen de fleste spørsmålstegnene blir spurt angående førstelaget.  Vladimir Smicer er altså ikke med, men det er uvist om det er fordi tsjekkeren fortsatt sliter med sin kneskade, eller om han blir spart til helgens kamp.

 

For selv om Houllier mønstrer et godt lag mot amatørlaget Fleetwood Town kan det være at han har valgt å la hele sin startellver bli igjen hjemme.  Den vil i så fall være: Dudek, Carragher, Henchoz, Hyypiä, Riise; Murphy, Biscan, Kewell, Smicer, Heskey, Owen.

 

Kampstart er kl 20.30, og vi kommer til oppdatere når det skjer noe i Blackpool her på liverpool.no.