Stevie G har mer å bevise

Gerrard tror han når toppen først om noen år. Coventry ønsket John Welsh på lån. Chelsea uten Gallas. Meget god debut for Warnock. Tap for U17. Suksess for JP Kelly på Irland U17.

Stevie G: -Jeg blir bedre med årene
Steven Gerrard blir regnet som en av verdens beste midtbanespillerne verden og er en svært viktig brikke for både klubb og landslag.  23-åringen tror imidlertid at han ikke vil nå toppen av sin karriere før om noen år. -Jeg har fremdeles mye jeg kan utvikle. Jeg er bare 23 år og lærer fremdeles, og jeg har fortsatt mye å bevise. Jeg er ikke noe sluttprodukt ennå. Jeg kan forbedre alt og bli bedre. Spillet mitt har blitt voldsomt forbedret de siste årene og jeg gjør det svært bra, men jeg tror jeg kan bli bedre. Jeg vet ikke hvilket nivå jeg kan nå, men man når ikke toppen før man er mellom 25 og 28 år. Så jeg har fremdeles en vei å gå, sier Stevie G.

Coventry interessert i Welsh - debut for Warnock
Nettstedet The Liverpool Way melder at Coventry var svært interessert i å sikre seg en låneavtale med John Welsh. Englands U19-kaptein ønsket svært gjerne å spille for Gary McAllister & co etter at hans muligheter til førstelagsspill på Anfield ser ut til å være svekket etter godt spill av Igor Biscan og Anthony Le Tallec under pre-season. I Coventry ville han også blitt gjenforent med sin lagkamerat og gode venn Stephen Warnock som er på lån der ut sesongen. Men Gerard Houllier satte imidlertid en stopper for overgangen og ryktene sier at begrunnelsen skal ha vært at John Welsh var for ung til å gå på lån.
 
Stephen Warnock spilte midtstopper i sin debut for Coventry og ble utnevnt til kampens beste spiller mot Peterborough i Carlsberg Cup. De "himmelblå" nettet to ganger i andre omgang og sikret avansement.

William Gallas ute mot de røde
Chelsea har forsterket laget kraftig foran sesongen og det kan spekuleres stort hvilket lag destiller på Anfield søndag. Til Slovakia på torsdag hadde Claudio Ranieri med seg en 19-manns tropp: Cudicini (gk), Ambrosio (gk), Melchiot, Johnsen, Terry, Desailly, Huth, Bridge, Geremi, Grønkjær, Lampard, Petit, Veron, Joe Cole, Duff, Hasselbaink, Gudjohnsen, Forssell og Carlton Cole. Gallas, Babayaro og Zenden manglet grunnet skade, mens Stanic var syk. Alle fire var imidlertid tilbake i full trening i går. William Gallas utelukker imidlertid at han spiller søndagens oppgjør på Anfield. -Jeg har bare så vidt begynt treningen og jeg tror ikke jeg spiller mot Liverpool. Jeg forventer at John Terry og Marcel Desailly danner midtstopperpar, uttaler Gallas. Den rumenske angriperen Adrian Mutu, med nest flest scoringer (18) i Serie A forrige sesong, har nylig ankommet Stamford Bridge for £15,8M. Han har fått innvilget arbeidstillatelse, men venter på den internasjonale spilleklareringen. Se egen feature for hvilket lag vi tror de røde stiller mot Chelsea.

U17 tapte 2-3
Dave Shannons elever gikk på sitt første tap under pre-season da Ipswich Town ble for sterke i East Anglia. Under svært varme spilleforhold tok de røde ledelsen allerede etter 50 sekunder. Adam Hammill kom forbi to forsvarere og innlegget ble pent headet i mål av Callum Woods. Hjemmelaget utlignet på straffe før Liverpool igjen gikk opp i ledelsen, også det fra krittmerket. Adam Hammill ble lagt ned og Ralph Welch gjorde ingen feil fra ellevemeteren. Woods traff treverket og så en annen mulighet gå utenfor, før Ipswich igjen utlignet. Denne gang etter en corner som ikke var godt nok klarert. "Traktorguttene" satte inn vinnermålet 20 minutter før slutt. Dave Shannon benyttet anledningen til å prøve ut fire U15-spillere i 2.omgang - Jimmy Ryan, Michael Burns, Jay Spearing og Jonathan Pringle, og alle får godkjent. Her kan det tillegges at Ipswich brukte tre U18-spillere, noe de hadde fått tillatelse til av Liverpool. Allerede i morgen møter man Norwich, før seriespillet åpner neste lørdag med bortekamp mot Southampton.

JP Kelly med scoring, seier og uavgjort
En av sommerens nyervervelser John Paul Kelly (fra irske Lourdes Celtic) er for tiden opptatt med landslagspill for Irland U17 i en turnering i Ungarn. Den meget talentfulle midtbanespilleren har startet i begge kampene hittil. Mot Slovakia på onsdag kjempet man seg tilbake til 2-2 etter å ha ligget under 0-2. I går ble Israel beseiret med 4-2 og Kelly satte han inn 2-1-målet med en avslutning fra kanten av 16-meteren. Foran siste kamp i gruppespillet mot vertsnasjonen i morgen leder Irland gruppa. De to beste lagene avanserer til henholdsvis finale og bronsefinale på søndag. Mulige motstandere her er Polen, Kroatia, Serbia & Montenegro og Tsjekkia.